net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Tο Serres Rally 2012 αποτελεί τον δεύτερο γύρο του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Cross Country Rally Raid.

Τέλη Αυγούστου το Serres Rally 2012!

Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα της χρονιάς, άρχισε! Το διεθνές Serres Rally 2012 θα ξεκινήσει στις 28 Αυγούστου και σε πέντε ημέρες που θα διαρκέσει θα καλύψει 1.400 χιλιόμετρα!

 

Ειδικότερα, το Serres Rally 2012 αποτελεί τον δεύτερο γύρο του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Cross Country Rally Raid, προσμετρά στο εν λόγω ευρωπαϊκό Κύπελλο και αυτή είναι η δεύτερη σερί χρονιά που πραγματοποιείται στη χώρα μας μετά και την επιτυχημένη περσινή διοργάνωση.

Κατά τη διάρκεια του πενθήμερου αγώνα οι συμμετέχοντες θα καλύψουν 1.400 χιλιόμετρα από τα οποία τα 1.020 αφορούν 10 Ειδικά Τεστ που θα διεξαχθούν στα δέκα περιβάλλοντα βουνά και τις τρεις περιφέρειες που καλύπτει ο αγώνας.

Αυτοί που βρίσκονται πίσω από τον μεγαλύτερο αγώνα που θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Ελλάδα είναι το Serres Racing Circuit, το πολύπειρο Off Road Team που έχει αναλάβει την υλοποίησή του και το Auto Moto Club Σερρών.

Οι διοργανωτές έχουν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους για αυτόν τον αγώνα προσέχοντας ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε το αποτέλεσμα να είναι διεθνών προδιαγραφών και ήδη έχουν δηλωθεί οι πρώτες διεθνείς συμμετοχές.

Για να πάρετε μία ιδέα από το επίπεδο της οργάνωσης να πούμε απλά ότι τα Paddocks, θα είναι σύμφωνα με τους διοργανωτές τα καλύτερα που έχει δει ποτέ το ελληνικό και θα είναι στημένα στο Elpida Resort & Spa!

Ιδιαίτερη μέριμνα δόθηκε και στη σχεδίαση των διαδρομών οι οποίες «γράφτηκαν» έτσι ώστε να συνδυάσουν κάθε είδους έδαφος και να ικανοποιήσουν κάθε αγωνιζόμενο. Ακόμη και βατά γρήγορα μονοπάτια για τις μοτοσικλέτες, από το International Six Days Enduro του 2008, έχουν προβλεφθεί!

Άλλο εντυπωσιακό στοιχείο είναι η παρουσίαση σε «public live tracking» του αγώνα στο διαδύκτιο, χάρη στο προηγμένο σύστημα δορυφορικής παρακολούθησης της My-Track που με GPS Trackers και fleet management συμβάλει τα μέγιστα στην ασφάλεια.

Τα αποτελέσματα θα αναρτώνται άμεσα on-line από την Infomega αφού τα οχήματα θα είναι εφοδιασμένα με time sensors! Με το που τερματίζει την ειδική ο κάθε οδηγός, βλέπει τους χρόνους ΟΛΩΝ σε μόνιτορ! Παράλληλα, η καθημερινή ενημέρωση για την διαδρομή θα γίνεται με προβολή σε ειδική αίθουσα.

Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε φυσικά και στον τομέα της ασφάλειας και για αυτό το λόγο θα υπάρχουν πολλά ασθενοφόρα και οχήματα ασφαλείας με γιατρούς και paramedics, ενώ υπάρχει και ελικόπτερο ασφαλείας σε άμεση αναμονή στα paddocks! Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα για τεχνική υποστήριξη μοτοσικλετών από εξειδικευμένους μηχανικούς με τυπικό κόστος.

Για τους ενδιαφερόμενους υπάρχει διαθέσιμο έγχρωμο λεπτομερές Road Book, αλλά και βιβλίο 120 σελίδων με όλες τις πληροφορίες αγώνα για οδηγούς και ομάδες, με πλάνο ασφαλείας και Road Book με πρόσβαση σε κάθε δυνατό θεάσιμο σημείο.

Η Michelin έχει αναλάβει την προμήθεια των ελαστικών και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από τώρα να παραγγείλουν τα ελαστικά και τα mousse που χρειάζονται, ενώ για τα αυτοκίνητα τα ελαστικά Malatesta θα παρέχουν αντίστοιχα δυνατότητα επί τόπου προμήθειας ελαστικών.

Το Serres Rally 2012 με την σχεδίασή του, το συμβολικό παράβολο συμμετοχής και τις παροχές που προσφέρει αποτελεί πέρα από το σημαντικότερο και τον οικονομικότερο αγώνα!

Στην ιστοσελίδα, www.serresrally.com θα βρείτε τα πάντα σχετικά με τον αγώνα, χάρτες, video και φωτογραφίες από την διαδρομή, καθώς και τουριστικές πληροφορίες για την διαμονή σας στην περιοχή. Μην το χάσετε!

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ