net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Suzuki δεν απάντησε ποτέ επίσημα στην Dorna , κάτι που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να συμπεριληφθεί στο επόμενο πρωτάθλημα MotoGP, το 2012.

Εκτός MotoGP η Suzuki

Η Suzuki ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP και είναι πολύ πιθανό πως τις επόμενες μέρες να έχουν γίνει και οι ανάλογες επίσημες ανακοινώσεις.

 
Όπως φαίνεται, η Suzuki δε θα συμμετάσχει πια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP και αυτό ίσως ανακοινωθεί και επίσημα μέσα στις επόμενες μέρες. Οι φήμες ξεκίνησαν όταν η Dorna (κάτοχος εμπορικών δικαιωμάτων του MotoGP) ζήτησε από τη Suzuki μέχρι και τις 11/11 να απαντήσει για το αν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα του MotoGP. Η ιαπωνική φίρμα όμως δεν απάντησε ποτέ επίσημα, κάτι που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να συμπεριληφθεί στο επόμενο πρωτάθλημα MotoGP, το 2012.

Από την άλλη, ο Alvaro Bautista ανέμενε την απάντηση της Suzuki μέχρι πρότινος, αλλά στο τέλος προτίμησε να περάσει στο στρατόπεδο της Gresini Honda και να υπογράψει συμφωνία. Τελικά, το MotoGP θα διαθέτει μόνο τρία εργοστάσια για το 2012, την Honda, την Yamaha και τη Ducati και όλες οι ομάδες θα αγωνίζονται με τέσσερεις μοτοσικλέτες.

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ