net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H εντυπωσιακή ηλεκτρική μοτοσικλέτα της Honda ονομάζεται RC-E και θα παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα στην έκθεση του Τόκιο.

Τεχνικά στοιχεία δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη, όμως η RC-E δείχνει έτοιμη για να περάσει στην παραγωγή!

Έτοιμη η ηλεκτρική Honda RC-E

Ένα ιδιαίτερα ολοκληρωμένο concept θα μας παρουσιάσει η Honda τον επόμενο μήνα στην έκθεση του Τόκιο. Πρόκειται για την αμιγώς ηλεκτρική Honda RC-E.

 
Ενώ η μοτοσικλέτα δείχνει και είναι εντυπωσιακή η Honda δεν δίνει ακόμη τεχνικά στοιχεία στη δημοσιότητα. Η επίσημη παρουσίαση της θα γίνει τον επόμενο μήνα στην έκθεση του Τόκιο, και το μόνο που γνωρίζουμε επίσημα είναι πως η RC-E είναι μια αμιγώς ηλεκτρική μοτοσικλέτα. Μάλιστα η εταιρεία θέλοντας να δηλώσει ότι παρά το γεγονός πως η RC-E θα χρησιμοποιεί ηλεκτρική ενέργεια για την κίνηση της, δηλώνει ότι: «Πρόκειται για την ηλεκτρική έκδοση μιας super-sport μοτοσικλέτας που επιδιώκει την απόλυτη οδηγική ευχαρίστη σε σώμα μοτοσικλέτας 250 κ.εκ.»

Τέλος, ο ευρωπαϊκός ειδικός τύπος αναφέρει, ότι μπορεί η RC-E να αποτελεί ακόμη ένα concept που δεν έχει πάρει το πράσινο φως για την παραγωγή του, όμως κρίνοντας από το πόσο ολοκληρωμένη είναι η κατασκευή (ανάρτηση Ohlins, φρένα Brembo κ.λ.π.), αυτή η μέρα μάλλον δεν είναι πολύ μακριά…

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ