net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Aprilia κατέκτησε στο πρωτάθλημα Supermoto S1 και τους δύο παγκόσμιους τίτλους αναβάτη και κατασκευαστή.

Η Aprilia νικήτρια στο πρωτάθλημα Supermoto S1

Με πρωταγωνιστή το Γάλλο οδηγό Adrien Chareyre, η Aprilia κατέκτησε στο πρωτάθλημα Supermoto S1 και τους δύο παγκόσμιους τίτλους αναβάτη και κατασκευαστή.

 
Στη πίστα Cahors, ο Adrien πίεσε στα όρια τη δικύλινδρη μοτοσικλέτα του, κερδίζοντας την πρώτη θέση στους δύο πρώτους αγώνες, μπροστά από τον αδελφό του, Thomas. Στον τρίτο αγώνα ο οδηγός της Aprilia κέρδισε την τρίτη θέση, με τον Thomas Chareyre τραυματισμένο σε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια του δεύτερου αγώνα. Η τρίτη θέση ήταν τελικά αυτή που του χάρισε τη νίκη στη συνολική κατάταξη και τον τίτλο του οδηγού μπροστά από τον Thomas και τον Ivan Lazzarini.

Χάρη στα αποτελέσματα των οδηγών των δικύλινδρων μοτοσικλετών από το Veneto, και ειδικά του Παγκόσμιου Πρωταθλητή της ομάδας Fast Wheels Team, η Aprilia κερδίζει την πρώτη θέση και στη συνολική κατάταξη των κατασκευαστών, κατακτώντας συνολικά 7 τίτλους στο Παγκόσμιο Supermoto.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Aprilia έχει συνολικά 48 παγκόσμια πρωταθλήματα σε τίτλους οδηγών και κατασκευαστών: 9 off-Road, 2 Superbike και 37 στο MotoGP.

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ