net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

O Stefan Bradl είχε την ευκαιρία να οδηγήσει στο διήμερο των δοκιμών MotoGP στη Βαλένθια την μοτοσικλέτα της ομάδας LCR Honda.

Ένα βήμα πριν το MotoGP

Ο Γερμανός πρωταθλητής, Stefan Bradl, οδήγησε τη μοτοσικλέτα της LCR Honda το διήμερο των δοκιμών MotoGP στη Βαλένθια φέρνοντας αρκετά ικανοποιητικούς χρόνους.

 
Ο Stefan Bradl είχε την ευκαιρία να οδηγήσει στο διήμερο των δοκιμών MotoGP στη Βαλένθια την μοτοσικλέτα της ομάδας LCR Honda. Ο Γερμανός κατάφερε να βρει αμέσως τη θέση του πάνω στη σέλα της Honda, κάτι που του έδωσε τη δυνατότητα να κινηθεί αρκετά γρήγορα, πετυχαίνοντας ικανοποιητικούς χρόνους. Αναμφισβήτητα, ο Bradl έδειξε ένα καλό εαυτό, που σημαίνει ότι έχει πιθανότητες να τον δούμε να οδηγεί στο MotoGP στο προσεχές μέλλον.

Ο Bradl φάνηκε αρκετά ενθουσιασμένος μετά το πέρας της ημέρας, ενώ δεν έκρυψε πόσο εντυπωσιάστηκε με την ομάδα του Lucio Cecchinello, σχετικά με το επίπεδο γνώσεων που διαθέτουν. Συνέχισε λέγοντας, ότι έγινε μια πολύ καλή δουλειά, ενώ έμαθε αρκετά από την εμπειρία του με τη μοτοσικλέτα της Honda.

Επίσης, να αναφέρουμε ότι ο Stefan Bradl είναι ανεπίσημα αναβάτης της LCR Honda, αλλά για να σιγουρευτούμε

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ