net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο Colin Furze μαζί με ακόμη 24 αναβάτες στο μήκους 22 μέτρων scooter!

Νέο ρεκόρ: scooter για 25 άτομα!

Ένας νεαρός από τη Μεγάλη Βρετανία υποστηρίζει ότι έχει δημιουργήσει το μεγαλύτερο σε μήκος scooter, και πως εύκολα θα κερδίσει τον αντίστοιχο τίτλο του Guinness. Πρόκειται για τον Colin Furze που έχει ήδη δώσει φωτογραφίες και βίντεο της κατασκευής του στη δημοσιότητα.

 
Ο εμπνευστής και δημιουργός του συγκεκριμένου scooter ονομάζεται Colin Furze, κατοικεί στο Lincolnshire της Μεγάλης Βρετανίας, και είναι υδραυλικός στο επάγγελμα. Ο Colin έκοψε το συγκεκριμένο scooter στα δύο, και ενδιάμεσα προσάρμοσε μια κατασκευή από αλουμίνιο, η οποία είναι ικανή να φιλοξενήσει 25 θέσεις. Το συνολικό μήκος του scooter είναι πλέον τα 22 μέτρα, ενώ έως σήμερα το αντίστοιχο ρεκόρ κατέχει μια κατασκευή με μήκος που δεν ξεπερνά τα 14 μέτρα. Βέβαια για να κερδίσει ο Colin την αντίστοιχη διάκριση του Guinness Book of World Records, με τη δική του κατασκευή θα πρέπει να την οδηγήσει για τουλάχιστον 100 μέτρα. Βρετανική εφημερίδα πάντως αναφέρει ότι ο Colin οδήγησε το scooter του για πολύ περισσότερο, διανύοντας πάνω από ένα μίλι (1.600 μέτρα) με ταχύτητα 56 χιλιομέτρων την ώρα.

Τέλος, ο ίδιος δήλωσε «Την πρώτη φορά που την οδήγησα νόμιζα ότι δεν θα λειτουργούσε, ενώ αμέσως συνειδητοποίησα ότι στις μικρές ταχύτητες είναι σχεδόν αδύνατο να την κρατήσεις όρθια. Όταν όμως καταφέρεις και αναπτύξεις ταχύτητα η ευστάθεια βελτιώνεται, όμως το στρίψιμο της είναι δύσκολο γιατί το τιμόνι είναι πολύ βαρύ. Γενικά είναι τόσο δύσκολη στην οδήγηση αλλά και βαριά που νομίζω ότι είναι σχεδόν αδύνατο να κατασκευαστεί μακρύτερη μοτοσικλέτα».

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ