net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Σπύρος Κοσμάς - ΜΧ2 ΚΤΜ 250 SXF Musquin Replica

Γιώργος Ηλιόπουλος «Frozen» - MX1 KTM 450 SXF

ΚΤΜ: Αποτελέσματα 1ου αγώνα Motocross

Με δυναμικό τρόπο ξεκίνησε η ομάδα της ΚΤΜ τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Motocross ΑΜΟΤΟΕ 2011. Ο επίσημος αναβάτης στην κατηγορία ΜΧ2, Σπύρος Κοσμάς στα δύο αγωνιστικά σκέλη κατέκτησε την 2η και 1η θέση αντίστοιχα.

 
O «δορυφορικός» αναβάτης στην ΜΧ1 Γιώργος Ηλιόπουλος κατέκτησε αντίστοιχα δύο 4ες θέσεις. Έντονη ήταν η παρουσία ιδιωτών αναβατών με ΚΤΜ οι οποίοι εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους κατά την διάρκεια του διημέρου. Ας δούμε όμως αναλυτικά το «φιλμ» του αγώνα.

ΜΧ1
Ο Γιώργος Ηλιόπουλος «Frozen» ανακοινώθηκε από την ομάδα ως ο νέος δορυφορικός αναβάτης ο οποίος θα υποστηρίζεται για το 2011 στην συγκεκριμένη κατηγορία. Ο Ηλιόπουλος δεν καλύπτει την θέση του Στέλιου Γαλατιανού ο οποίος ήταν ο επίσημος αναβάτης, αλλά θα προσπαθήσει να επανέλθει σταδιακά στο γνωστό υψηλό αγωνιστικό επίπεδο διεκδικώντας από αγώνα σε αγώνα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στην Χαλκίδα ο Γιώργος οδήγησε εντυπωσιακά ένα ΚΤΜ 450 SXF το οποίο απέκτησε μόλις 15 ημέρες πρίν και είναι απόλυτα φυσιολογικό να του λείπουν ώρες προπόνησης. Ο γνωστός σε όλους για την μαχητικότητα του Frozen ξέρει πώς να τα καταφέρνει στα δύσκολα και έτσι στην Χαλκίδα οδήγησε όπως πάντα με δύναμη, καταφέρνοντας και στα δύο σκέλη να καταλάβει άνετα δύο τέταρτες θέσεις. Στην συνέντευξη τύπου που παρέθεσε η ομάδα ο Γιώργος δήλωσε ότι βασικός του στόχος ανεξαρτήτως σε ποια κατηγορία αγωνίζεται είναι η διεκδίκηση πάντα της 1ης θέσης. Πιστεύει ότι φέτος όσο θα εξελίσσεται το πρωτάθλημα θα γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστικός. Σχετικά με την αποχώρηση του Στέλιου Γαλατιανού η ομάδα ανακοίνωσε ότι σέβεται τις επιλογές των αναβατών της δίχως να παρεμβαίνει σε αυτές και του εύχεται υγεία αλλά και κάθε επιτυχία στην επίτευξη των στόχων του.

ΜΧ2
Ο Σπύρος Κοσμάς έκανε δυνατό ξεκίνημα στην Χαλκίδα βάζοντας τις βάσεις για την διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος. Οδηγώντας όπως πάντα εντυπωσιακά κατάφερε να βρεθεί στην δεύτερη θέση του βάθρου στο 1ο σκέλος το οποίο κέρδισε ο Δημήτρης Κοντολέτας. Στο δεύτερο σκέλος ο Σπύρος μπήκε αποφασισμένος για την νίκη την οποία και πραγματοποίησε με άνεση και διαφορά ασφαλείας από τον Δημήτρη Κοντολέτα ο οποίος φέτος διεκδικεί με ιδιαίτερες αξιώσεις την κορυφή στην κατηγορία. Η πρώτη νίκη για το 2011 του Σπύρου γέμισε με χαμόγελα και αισιοδοξία όλους τους θεατές και ιδιαίτερα τους Χαλκιδαίους οι οποίοι είδαν τον τοπικό τους ήρωα να κερδίζει ακόμη μια φορά αφιερώνοντας την νίκη στην πόλη και την νέα του ομάδα.

Η ΚΤΜ SEE θα ήθελε να ευχαριστήσει τους εκατοντάδες θεατές που υποστήριζαν την ομάδα, όλους εκείνους που επισκέφτηκαν τα πορτοκαλί Paddock και ιδιαίτερα τους ιδιώτες αγωνιζόμενους με ΚΤΜ οι οποίοι για ακόμη μια φορά ξεχώρισαν με την δυναμική τους παρουσία. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους μικρούς μας φίλους Βασίλη Γρηγοριάδη και Κραμβουσάνο Γρηγόρη οι οποίοι κέρδισαν με ΚΤΜ τα δύο σκέλη στην κατηγορία Mini.

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ