net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Easy Ride: Νέο ηλεκτρικό ποδήλατο

Μια νέα πρόταση για την καθημερινή οικονομική και οικολογική μετακίνηση κάνει η εταιρεία Easy Ride. Παρουσιάζοντας το νέο ηλεκτρικό ποδήλατο Trendy. Κύρια χαρακτηριστικά του είναι η μεγάλη ευκολία μετακίνησης, η υψηλή ποιότητα κατασκευής και η ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή του.

 
Αναλυτικότερα, το Trendy διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό όπως: 6τάχυτο σασμάν Shimano, καλάθι, οπίσθια μπαγαζιέρα, πλήρη ηλεκτρικό φωτισμό (φως πορείας εμπρός, πίσω και φρένου), δείκτες πορείας, κόρνα και εμπρόσθια ανάρτηση. Σας προσφέρει την δυνατότητα, να μετακινηθείτε μέσω του ηλεκτρικού κινητήρα ξεκούραστα, άνετα, αφού σταθμεύετε οπουδήποτε χωρίς πρόβλημα, οικολογικά και πάνω από όλα οικονομικά, χωρίς τα έξοδα συντήρησης και ετήσιων φόρων που απαιτούνται για οποιοδήποτε μηχανοκίνητο όχημα.

Συνοδεύεται από 12μηνη εγγύηση καλής λειτουργίας που καλύπτει τον ηλεκτροκινητήρα, την μπαταρία, τον φορτιστή της μπαταρίας και το ηλεκτρολογικό κύκλωμα και η τιμή του είναι 600 ευρώ.

Όπως και όλα τα ποδήλατα της Easy Ride, το Trendy κατασκευάζεται με την χρήση προηγμένης τεχνολογίας και η συναρμολόγησή του ελέγχεται σε όλα τα στάδια παραγωγής από εξειδικευμένους τεχνικούς, εξασφαλίζοντας έτσι την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία. Χρησιμοποιούνται επιλεγμένα εξαρτήματα και μηχανικά μέρη γνωστών κατασκευαστών εξασφαλίζοντας υψηλό βαθμό αξιοπιστίας και ασφάλειας και το ποδήλατο συνοδεύεται από πιστοποιητικά γνησιότητας, άριστης ποιότητας και γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μάθετε από την Easy Ride (Ζωοδόχου Πηγής 8, Χαλάνδρι, τηλ: 210-3220571, www. easyride.gr).

 

ECO-moto-news - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ