net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Βοήθεια στους πληγέντες από μοτοσικλετιστές

Στη δημιουργία ενός site για την συγκέντρωση χρημάτων που θα δοθούν στους πληγέντες της Ιαπωνίας προχώρησαν οι Greg Hatton και Jon Bekefy, με αφορμή την αγάπη τους για τις ιαπωνικές μοτοσικλέτες. Οι Αμερικανοί κάνουν έκκληση προς όλους τους φίλους των Honda, Yamaha, Kawasaki και Suzuki

 
Τα τραγικά γεγονότα που εκτυλίσσονται τις τελευταίες ημέρες στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου δεν άφησαν ασυγκίνητους τους δύο Αμερικανούς οι οποίοι αποφάσισαν να βοηθήσουν και αυτοί από την πλευρά τους με τη δημιουργία της παραπάνω ιστοσελίδας.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του site αναφέρεται:
«Αυτό το project είναι η από κοινού ιδέα των Greg Hatton και Jon Bekefy. Ως μοτοσικλετιστές αλλά και εργαζόμενοι στη βιομηχανία μοτοσικλέτας, έχουμε και οι δύο συνείδηση του τι χρωστάμε στην Ιαπωνία. Λατρεύουμε τους αγώνες με δύο τροχούς, το εισόδημά μας προέρχεται από αυτή τη βιομηχανία μοτοσικλέτας και οδηγούμε δίκυκλα που έχουν κατασκευαστεί στην Ιαπωνία. Οι Ιάπωνες έχουν προσφέρει πολλά στο πάθος αλλά και στις ζωές μας, και εμείς πιστεύουμε, τόσο ως μοτοσικλετιστές όσο και ως απλοί άνθρωποι, ότι έχουμε υποχρέωση να τους βοηθήσουμε σε αυτές τις στιγμές καταστροφής και φριχτού χαμού που βιώνουν.
Αν είσαι αναβάτης, αγωνιζόμενος, εργαζόμενος ή θαυμαστής μίας εκ των Honda, Yamaha, Kawasaki και Suzuki, αυτή είναι η ευκαιρία σου να δώσεις πίσω κάτι σε ένα από τα πιο σημαντικά έθνη όσον αφορά την συνεισφορά του στις μοτοσικλέτες και τους αγώνες.
Κάθε δολάριο που θα γίνεται δωρεά στο MotoForJapan θα πηγαίνει απευθείας στον Αμερικάνικο Ερυθρό Σταυρό και τις προσπάθειες που κάνει για την ανακούφιση των πληγέντων.
Πραγματοποιώντας μία δωρεά αναγνωρίζεστε ως ένας μοτοσικλετιστής που έδωσε κάτι πίσω σε μία χώρα που μας έχει προσφέρει τόσα πολλά.»

Για όποιον ενδιαφέρεται η διεύθυνση του ιστότοπου είναι η εξής: http://www.crowdrise.com/moto4japan

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ