LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

Jerez:O Rossi δίνει τον ρυθμό

Mε αρκετά κέφια ξεκίνησε ο Ιταλός αναβάτης τις δοκιμές στο Jerez της Ισπανίας, μιας και γιόρτασε, το Σάββατο, τα 29ατα γενέθλια του στην πίστα! Ο Valentino Rossi σημείωσε τον γρηγορότερο χρόνο με 1’40.641, που τον έφερε πρώτο στα χρονομετρημένα στην Ισπανική πίστα.

 
Ο Valentino Rossi ήταν εκείνος που σημείωσε τον γρηγορότερο χρόνο στα δοκιμαστικά του Jerez με την Fiat Yamaha Μ1 ,σπάζοντας μάλιστα και το ρεκόρ πίστας που είχε σημειώσει ο ίδιος το 2005!
Το κλίμα στην ομάδα της Υamaha μετά και τον πολύ καλό χρόνο του Rossi, είναι πολύ αισιόδοξο αφού όλοι οι αναβάτες της ομάδας πήγαν αρκετά καλά στα χρονομετρημένα. Ο νέο- ανερχόμενος αναβάτης James Τhoseland ήρθε δεύτερος εντυπωσιάζοντας για τον ρυθμό οδήγησης που κράτησε, ενώ ο αμερικάνός Colin Edwards αλλά και ο «αρχάριος» Jorze Lorenzo κατάφεραν να μείνουν στους έξι καλύτερους της ημέρας. Αντίθετα η ομάδα της Ducati και ο περσινός πρωταθλητής Casey Stoner, ήταν ο μόνος που κατάφερε να μείνει στους 10 καλύτερους της ημέρας από την Ιταλική ομάδα.

Ο Dani Pedrosa με την Repsol Honda RC212V, έμεινε αρκετά δεύτερα πίσω από τους χρόνους των προπορευόμενων, όμως ευχάριστο ήταν τον γεγονός για τον ισπανό αναβάτη πως σημείωσε ήδη 25 γύρους δοκιμών, μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του στο χέρι πριν 3 εβδομάδες.

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ