net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τρέξτε με Husqvarna στο ISDE!

Για πρώτη φορά, το θρυλικό International Six Days Enduro (ISDE) θα διοργανωθεί στην Ελλάδα! Περισσότεροι από 450 αθλητές από 35 χώρες αναμένεται να συμμετάσχουν στον διεθνή εξαήμερο αγώνα που θα πραγματοποιηθεί από την 1η ως την 6η Σεπτεμβρίου του 2008 στην περιοχή των Σερρών.

 
Η Husqvarna, με τη μακρά της ιστορία στο χωμάτινο τερέν, θα δώσει δυναμικά το “παρών” και στο ερασιτεχνικό επίπεδο διαθέτοντας μοτοσικλέτες προς ενοικίαση στους Έλληνες αναβάτες σε αρκετά δελεαστικές τιμές.

Τα διαθέσιμα μοντέλα για το ISDE είναι τα τετράχρονα TE 250, TE 450 και TE 510. Η Husqvarna διαθέτει τις μοτοσικλέτες της σε δύο διαφορετικά πακέτα. Το πρώτο περιλαμβάνει την απλή ενοικίαση της μοτοσικλέτας και το δεύτερο τη μοτοσικλέτα συνοδευόμενη από πακέτο service.

Τα δύο πακέτα προσφέρονται στην τιμή των 1.650 και 2.250 ευρώ αντίστοιχα. Στις τιμές αυτές περιλαμβάνεται η μεταφορά του μοντέλου από την Ιταλία στη χώρα μας, η εσωτερική μεταφορά της στον τόπο διεξαγωγής του αγώνα, η προετοιμασία της, η ταξινόμηση και η ασφάλεια.

Στο πακέτο service περιλαμβάνονται, επιπλέον η τεχνική βοήθεια από το προσωπικό της εταιρίας. Η εταιρεία παρέχει επίσης ανταλλακτικά, βενζίνη και λιπαντικά, τα οποία θα χρεώνονται ανάλογα με την κατανάλωση τους και για αυτό το λόγο όσοι επιθυμούν την επιπλέον παροχή θα πρέπει να καταβάλλουν προκαταβολικά το επιπλέον ποσό των 500 ευρώ.

Τέλος, η Husqvarna δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες με ένα από τα ενοικιαζόμενα μοντέλα της να αποθηκεύσουν στα οχήματα παροχής βοήθειας της εταιρίας ένα μικρό κιβώτιο με πράγματα (όπως για παράδειγμα δικά τους ανταλλακτικά) που μπορεί να χρειαστούν.

Ο αριθμός των διαθέσιμων μοτοσικλετών είναι περιορισμένος και οι παραγγελίες θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 15 Ιουλίου, ενώ τα TE θα επιστραφούν στην εταιρία αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210-5550524 ή επικοινωνήστε μέσω email με την κ. Αγγελική Κουλουμπή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

 

ENDURO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ