net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αναμενόμενα και εκπλήξεις!

Οι ημέρες πλησιάζουν σιγά – σιγά για την 4η Έκθεση Μοτοσικλέτας που θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού όπου και θα παρελάσουν πολλά νέα και ανανεωμένα μοντέλα, αλλά και εκπλήξεις. Τι θα δούμε λοιπόν στα περίπτερα των εκθετών; Λίγο πριν την είσοδο…πάρτε μια γεύση!

 
Μάθετε λοιπόν μερικά από τα μοντέλα που θα δείτε στην έκθεση και που θα διαβάσετε στο τεύχος (07/07) του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί:

Aprilia
Mana 850
H μεγάλη φετινή έκπληξη της Aprilia αποτελεί ένα φιλόδοξο project, το οποίο θέλει να μας δείξει την άποψη των Ιταλών για το πώς θα είναι οι μοτοσικλέτες σε μερικά χρόνια. Το Mana είναι μία τεχνολογικά προηγμένη μοτοσικλέτα, η οποία διαθέτει το νέο V2 κινητήρα της Aprilia και ημιαυτόματο κιβώτιο 7 ταχυτήτων!

SL 750 Shiver
Μπορεί οι φήμες να την ήθελαν να ετοιμάζει ένα Tuono 750, ωστόσο, η Aprilia τις διέψευσε, παρουσιάζοντας το Shiver 750. Μακριά από τους σχεδιαστικούς περιορισμούς που ενδεχομένως θα έθετε η κατασκευή ενός Tuono μικρότερου κυβισμού, το Shiver αποτελεί ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο.

*Η έκπληξη!
Η μεγάλη έκπληξη της Aprilia θα παραμείνει μυστικό μέχρι την τελευταία στιγμή, όταν και θα παρουσιαστεί. Πρόκειται για ένα νέο μοντέλο το οποίο θα παρουσιαστεί σε πανευρωπαϊκό επίπεδο στην ελληνική Έκθεση. Κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί στην Ελλάδα και είναι ιδιαίτερα σημαντικό, γι’ αυτό και μένει μυστικό.

BMW
G 650X
Τρεις μοτοσικλέτες διαφορετικής κατηγόριας πάνω στην ίδια βάση έχτισε η BMW με τις τρεις G 650X. To commuter Χ-Country, το supermotard Χ-Moto και το enduro Χ-Challenge αποτελούν χειροπιαστές αποδείξεις ότι η βαυαρική εταιρία ξεκίνησε ήδη την επίθεσή της σε κατηγορίες που όχι μόνο δεν την είχαμε δει, αλλά ούτε καν την είχαμε φανταστεί πριν μερικούς μήνες!

GILERA
Fuoco 500
Η Gilera ήταν αυτή που ανέλαβε να ξεπεράσει σε δύναμη και επιδόσεις τη σειρά MP3 της “μαμάς” Piaggio. Το Fuoco διαθέτει το νέο κινητήρα της Piaggio, το Master 500, και θα είναι το δυνατότερο τρίτροχο scooter στην Έκθεση αλλά και την αγορά.

DUCATI
1098
Μπορεί το 1098 να είναι στην ουσία απόγονος του 999, ωστόσο, ακόμη και με την πρώτη ματιά θα καταλάβεις ότι πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο και όχι απλά την εξέλιξή του. Οι Ιταλοί ήθελαν να παραδώσουν ένα αγωνιστικό supersport για πολιτική χρήση και το 1098 είναι το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

KTM
Super Duke 990
Τον εξειδικευμένο χαρακτήρα της μοτοσικλέτας τονίζει η KTM με την ανανέωση του Super Duke για το 2007. Το ανανεωμένο μοντέλο είναι πλέον πιο επιθετικό και εντυπωσιακό, ενώ έχουν γίνει και αλλαγές στη γεωμετρία, με αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη σταθερότητα και την πιο γρήγορη οδήγηση.

Αυτά και… άλλα πολλά από τις 14 έως και τις 22 Απριλίου στην Έκθεση Μοτοσικλέτας στο Ανατολικό Αεροδρόμιο Ελληνικού για να τα δείτε όλα!

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ