net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Σε νέα χέρια η Alpinestars

Άλλη μια κορυφαία εταιρία εξοπλισμού αναβατών και οδηγών αγώνων έφερε και στα δικά της μέρη η Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε. Πρόκειται για τη παγκοσμίως γνωστή ιταλική φίρμα Alpinestars που έχει καταλάβει ηγετική θέση κυρίως στην αμερικάνικη αγορά, με τεράστιες επενδύσεις.

 
Στην «Ημερίδα Αξεσουάρ» που διοργάνωσε η επίσημη εισαγωγέας της Yamaha, Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε. έγινε και η παρουσίασης μιας ακόμη πετυχημένης φίρμας αξεσουάρ!
Στόχος της εταιρίας είναι η εμπορική αναβάθμιση της μάρκας στην ελληνική αγορά μέσω της ανάδειξης της κορυφαίας εικόνας και αναγνώρισης που έχει στον υπόλοιπο κόσμο ικανοποιώντας τις ανάγκες σε αναβάτες /αναβάτριες μεσαίων και μεγάλων μοτοσικλετών οι οποίοι αναζητούν ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, αισθητικής, design και κυρίως προστασίας.

Η ιταλική εταιρία έχει συγκεντρώσει εμπειρία 40 ετών στη δημιουργία κορυφαίου εξοπλισμού για αναβάτες μοτοσικλετών και είναι η πρώτη επιλογή σε αγωνιζόμενους ταχύτητας και motocross.

Η γκάμα των προϊόντων της θα περιλαμβάνει ολόσωμες και διαιρούμενες δερμάτινες φόρμες, δερμάτινα μπουφάν /παντελόνια sport και casual, αδιάβροχη σειρά, υφασμάτινα και μπουφάν off-road, εξοπλισμό Motocross, γάντια, προστασία πλάτης και θώρακες όπως επίσης και γυναικεία σειρά ρουχισμού.
Στα πλαίσια της ημερίδας έγινε και μια εκτενής τεχνική παρουσίαση της γνωστής εταιρίας κρανών Shark που παρακολουθήθηκε με αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον.

 

????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ