net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες

Ορίστηκε η ημερομηνία διεξαγωγής της 4ης Έκθεσης Μοτοσικλέτας η οποία θα ανοίξει τις πόρτες της στους λάτρεις της μοτοσικλέτας από τις 14 έως και τις 22 Απριλίου του 2007 στις γνωστές εκθεσιακές εγκαταστάσεις του πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου του Ελληνικού.

 
Ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (Σ.Ε.Α.Α) ανέλαβε να διοργανώσει την 4η Έκθεση Μοτοσικλέτας για το 2007 και με σχετικό Δελτίο Τύπου ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους πως, η 4η Έκθεση Μοτοσικλέτας θα αξιοποιήσει εκθεσιακούς χώρους συνολικής επιφάνειας 17.000 m2 και αναμένεται να προσελκύσει τόσο τους πιστούς φίλους του δικύκλου όσο και νέους. Ειδικότερα, η 4η Έκθεση Μοτοσικλέτας θα χαρακτηρίζεται από:

· Δύο (2) ειδικά διαρρυθμισμένες αίθουσες (“halls”), για την έκθεση δικύκλων, αξεσουάρ, ανταλλακτικών και υπηρεσιών που αφορούν το δίκυκλο.
· Μεγάλα και πολυτελή περίπτερα, όλων των μαρκών δικύκλων (Aprilia, Benelli, BMW, Daytona, Gilera, Honda, Kawasaki, Kymco, MBK, Modenas, Motoguzzi, Peugeot, Piaggio, Rieju, Suzuki, SYM, Vespa, Yamaha κα).
· Όλα τα νέα μοντέλα που θα πρωταγωνιστήσουν στην αγορά μοτοσικλέτας το 2007.
· 12-ωρη λειτουργία (10 πμ – 10 μμ) τα Σαββατοκύριακα και 8-ωρη λειτουργία τις καθημερινές (2 μμ – 10 μμ).
· Πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, όπως on road & off road test rides.
· Εύκολη πρόσβαση στους επισκέπτες, μέσω της Λεωφόρου Βουλιαγμένης και άνετη και φυλασσόμενη στάθμευση.

Η Έκθεση Μοτοσικλέτας διοργανώνεται από το ΣΕΑΑ, τον φορέα εκπροσώπησης των εθνικών διανομέων δικύκλων στην χώρα μας, σε συνεργασία με τον ΠΑΣΕΕΔ. Ο ΣΕΑΑ διοργανώνει επίσης τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Αθήνας. Ανάδοχος εταιρεία οργάνωσης της 4ης Έκθεσης Μοτοσικλέτας είναι η εταιρεία Lamarco ΕΠΕ.

Για πληροφορίες συμμετοχής /διαπίστευσης, όπως και κάθε άλλη πληροφορία, οι δημοσιογράφοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Τύπου του ΣΕΑΑ (κα Χαρά Γιώτη, 210-68 91 400).

 

????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ