net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

«Κατασκοπευτικές» photo του νέου δικύλινδρου

«Κατασκοπευτικές» φωτογραφίες του νέου δικύλινδρου Στο τελικό στάδιο πριν την παραγωγή φαίνεται πως βρίσκονται οι δοκιμές του Benelli Due 756, το οποίο «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό φακό του ισπανικού Motociclismo στον δρόμο. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για απόδοση της τάξεως των 100 ίππων.

 
Η μοναδική δικύλινδρη μοτοσικλέτα της Ιταλικής εταιρείας εγκαινιάζει μια νέα εποχή για την Benelli και δεν αποκλείεται ο νέος σε παράλληλη διάταξη κινητήρας, να αποτελέσει την βάση για την κατασκευή και άλλων νέων μοντέλων διαφόρων κατηγοριών. Το Due, ανήκει σαφώς στα μεσαίου κυβισμού streetfighter και αυτό υποστηρίζεται πρωτίστως από την ποιότητα των περιφερειακών του αλλά και από την «επιθετική» σχεδίαση.

Ωστόσο αν οι Ιταλοί καταφέρουν να το λανσάρουν σε μια προσιτή τιμή, το Due μπορεί να δελεάσει αγοραστές που αναζητούν μια ξεχωριστή μοτοσικλέτα για καθημερινή μετακίνηση. Καθώς η μοτοσικλέτα έχει παρουσιαστεί στην έκθεση του Μιλάνου πέρυσι, αυτό που προκαλεί πρωτίστως εντύπωση από τις φωτογραφίες στον δρόμο, είναι οι μινιμαλιστικές της διαστάσεις του Due, αφού ο περιβάλλοντας χώρος αλλά και ο αναβάτης της, αποτελούν ένα μέτρο σύγκρισης.

 

BENELLI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ