net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οδηγικη ικανοποίηση στα 250κυβικα

Πέρσι η Honda και η κατασκευαστική ομάδα του Moriwaki μας ανακοίνωσαν ότι έδωσαν στην αγορά σε περιορισμένο αριθμό το MD250H,μια μοτοσικλέτα για χρήση πίστας και προδιαγραφές αγώνων. Η μοτοσικλέτα αυτή κατασκευαστικέ για νέους αναβατές που θα ήθελαν να λάβουν μέρος στους αγώνες.

 
Μια μοτοσικλέτα που κατασκευάστηκε από την ομάδα του γνωστού Moriwaki η MD250H φοράει έναν τετράχρονο, υγροψυκτο κινητήρα ,μονοκυλινδρο με 249 κυβικά. Ένας κινητήρας που πάρθηκε από την Honda-έχει χρησιμοποιηθεί στο CRF250X-.Ο κινητήρας της Ιαπωνικής εταιρείας έχει φτιαχτεί και ρυθμιστεί από την Moriwaki ειδικά για το MD250H.

Η MD250H είναι μια δυνατή μοτοσικλέτα αγώνων. Είναι μια καθαρά αγωνιστική μοτοσικλέτα με πλαίσιο αλουμινίου, ακτινικές δαγκάνες , ανάποδο πιρούνι USD , ανάρτηση με το μοχλικο σύστημα της Honda (Pro-Link) , χαμηλού βάρους ζάντες , χειροποίητο –αγωνιστικού τύπου- ντεπόζιτο από αλουμίνιο. Με λίγα λόγια μια καθαρή μοτοσικλέτα αγώνων σε όλα της.

Αν και δεν είναι φτηνή μιας που αναφέρετε ότι το κόστος αγοράς της αγγίζει τα 11.699$ δεν προσφέρετε για νέους που δεν έχουν…χορηγό.

Είναι ένα καλό σχολείο για παιδία –νέους αναβατές ώστε να μπουν στο κλίμα και να μάθουν τα πάντα σε ότι αφορά τους αγώνες ταχύτητας σε πίστα. Με εξελιγμένο πλαίσιο και ανάρτηση πλήρως ρυθμιζόμενη.Για εφήβους που ζυγίζουν γύρω στα 50κιλα και που μπορούν να στρίψουν χωρίς να μπουν στο πειρασμό να ξύσουν γόνατο ώστε να κερδίσουν χρόνο, η MD250H θα τους προσφέρει μεγάλη οδηγικη ικανοποίηση και αδρεναλίνη.

Η μοτοσικλέτα είναι αρκετά μεγάλη ώστε να μπορούν να την οδηγήσουν και αναβατές που έχουν συνηθίσει να οδηγούν μεγαλύτερες μοτοσικλέτες τέτοιου τύπου. Ζυγίζει μόλις 90κιλα και έχει πολύ καλά φρένα…μια πολύ επιθετική μοτοσικλέτα –η χαρά του κάθε νέου που θέλει να μπει στο χώρο των αγώνων-με 40hp στις 8,000rpm έχουμε να κάνουμε με μια πολύ δυνατή μοτοσικλέτα αγώνων. Ενδιαφέρεσθε? εμείς πάλι ναι.

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ