net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Διαχρονικό στυλ και άνεση για την πόλη

To νέο scooter της SYM, αποτελεί ένα πρακτικό, άνετο και οικονομικό μέσο καθημερινής μετακίνησης, ικανό να αντεπεξέλθει ακόμα και στο πιο ασφυκτικό μποτιλιάρισμα. Η σχεδίαση του έγινε με γνώμονα αυτές τις συνθήκες, αλλά μεγάλη προσοχή έχει δοθεί επίσης και στην αισθητική του.

 
Το Fiddle προσφέρεται σε δυο εκδόσεις με χωρητικότητα κινητήρα 50 και 125κ.εκ. Πρόκειται και στα δύο περιπτώσεις για ένα μονοκύλινδρο αερόψυκτο σύνολο, με πολύ καλή – για την κατηγορία- κατανάλωση και κατασκευαστική απλότητα που υπόσχεται αξιοπιστία και μειωμένα έξοδα συντήρησης.

Συνδυάζοντας σύγχρονες φόρμες και κλασσικά στοιχεία με ισορροπημένο τρόπο, η σχεδίαση του Fiddle προσφέρει μοναδικότητα και διαχρονικότητα στο σύνολο και το σίγουρο είναι πως στο πέρασμα του το συγκεκριμένο scooter, δεν θα μείνει απαρατήρητο.

Το Fiddle είναι ευέλικτο και ελαφρύ, ώστε να ανταποκρίνεται στις αστικού προσανατολισμού «υποχρεώσεις» του, ενώ η εργονομική σέλα, οι διαθέσιμοι χώροι και το επίπεδο πάτωμα του, προσφέρουν άνεση.

Το Fiddle 50/125 καλύπτεται από εγγύηση 2 ετών (απεριόριστα χιλιόμετρα) και η τιμή του είναι 1.360€ για την έκδοση των 50κ.εκ. και 1.595€ για την έκδοση των 125κ.εκ.

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ