net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Νέα X-MAX IRON MAX παρουσίασε η Yamaha.

Χρυσές ραφές στην ανασχεδιασμένη σέλα, αλουμινένια καλύμματα στην ποδιά και εμβλήματα στα πλαστικά για την ειδική έκδοση των X-MAX.

Το όνομα του scooter της Yamaha έχει πάρει τη θέση του στο μαξιλαράκι υποστήριξης της μέσης του αναβάτη.

Αποκλειστικά σε μαύρο θα είναι διαθέσιμη η έκδοση IRON MAX.

Μια πιο κοντινή ματιά στο πλαϊνό έμβλημα.

Το μαύρο χρώμα εναλλάσσεται μεταξύ του γυαλιστερού και του ματ στις πλαστικές επιφάνειες.

Στα όργανα του 250 βλέπομε και δακτυλίδια με σατινέ υφή.

Ξεχωρίζει διακριτικά το X-MAX IRON MAX.

Yamaha: Νέα X-MAX IRON MAX (και βίντεο)

Ειδική έκδοση για τα X-MAX στα χνάρια του TMAX 530 IRON MAX παρουσίασε η Yamaha. Η εν λόγω έκδοση θα είναι διαθέσιμη στα 250 και 400 κ.εκ. και ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα X-MAX τόσο σε χρώμα όσο και σε λεπτομέρειες.

 
Τα X-MAX IRON MAX θα παραχθούν σε περιορισμένο αριθμό και ξεχωρίζουν από το μαύρο χρώμα τους το οποίο η ιαπωνική εταιρία ονομάζει Liquid Darkness, με το γυαλιστερό και το μαύρο ματ να εναλλάσσονται στις πλαστικές επιφάνειες. Παράλληλα, η σέλα έχει αποκτήσει νέα διαφορετική σε σχεδίαση επένδυση η οποία φέρει σουέτ επιφάνειες αλλά και χρυσές ραφές ενώ το όνομα του scooter κάνει την εμφάνισή του στο μαξιλαράκι που υποστηρίζει τη μέση του αναβάτη.

'Αλλες διαφορές σε σχέση με την στάνταρ έκδοση εντοπίζονται στα εμβλήματα που βλέπουμε τόσο στα πλαϊνά πλαστικά όσο και στο τιμόνι με το μεσαίο κάλυμμα του τελευταίο να έχει σατινέ επίστρωση. 

Επίσης, στα IRON MAX έχουν τοποθετηθεί αλουμινένια καλύμματα στην ποδιά, ενώ και πάνω από τα ντουλαπάκια υπάρχει επένδυση που μοιάζει με δέρμα. Τέλος, ο φωτισμός του πίνακα πληροφοριών στο 250 είναι λευκός για την συγκεκριμένη περίσταση, υπάρχουν και LED ημέρας στα φώτα, ενώ σατινέ είναι και τα διακοσμητικά δακτυλίδια των οργάνων.


Ιδού και το βίντεο της Yamaha X-MAX IRON MAX

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ