net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στον Race Blu χρωματισμό το νέο ΜΤ δείχνει έτοιμο για τις ευρωπαϊκές αγορές.

Εκεί λέει ΜΤ-25 αλλά θα συνεχίσει να γράφει τα ίδια όταν έρθει προς τα μέρη μας;

Όλο το μπροστινό δείχνει αυτούσιο του R3, ως νεωτερισμοί ξεχωρίζουν μόνο τα προστατευτικά του ψυγείου και η καρίνα.

Αυτή η φωτογραφία θα μπορούσε να έχει τραβηχτεί και σε ένα R3, ολόιδιο.

Ούτε εδώ θα βρείτε οπτική διαφορά από το R3.

Το R3 παρουσιάστηκε επίσημα από τη Yamaha το περασμένο φθινόπωρο.

Yamaha MT-25: Πρώτες φωτογραφίες

Ένα γυμνό μοντέλο βασισμένο στο YZF-R3 είναι κάτι παραπάνω από αναμενόμενο και η πρώτη διαρροή έρχεται απλώς να το επιβεβαιώσει. Το ΜΤ-25 είναι στον δρόμο για τα επίσημα αποκαλυπτήριά του.

 
Το περασμένο φθινόπωρο η Yamaha παρουσίασε επίσημα το μικρομεσαίο της σπορ μοντέλο YZF-R3 και έκτοτε ήταν σχεδόν δεδομένο πως δε θα αργούσε να εμφανιστεί και η ανάλογη γυμνή έκδοση. Κατασκευασμένο στην Ινδονησία, το R25 κινείται από έναν δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα 249 κ.εκ. Ωστόσο η άνοδος των Honda και Kawasaki στα 300 κ.εκ. με τις αντίστοιχες δικές τους μοτοσικλέτες προέτρεψε τη Yamaha να ακολουθήσει το παράδειγμά τους στις δυτικές αγορές, έτσι το R3 μας έρχεται με τον δικύλινδρο κινητήρα στα 321 κ.εκ. και την απόδοση στους 42 ίππους.
Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου γυμνού μοντέλου μας έρχονται επίσης από την Ινδονησία και συγκεκριμένα το TMC Blog, δηλαδή από τη χώρα που κατά πάσα πιθανότητα θα κατασκευάζεται και το ΜΤ. Φυσιολογικά η μοτοσικλέτα ονομάζεται (και το δηλώνει στο ρεζερβουάρ) ΜΤ-25 και η πρώτη σκέψη του Ευρωπαίου είναι πως μέχρι να φτάσει στα μέρη μας δεν αποκλείεται να έχει γίνει ΜΤ-03 ή ΜΤ-32 ή ΜΤ-320, να έχει μεγαλώσει δηλαδή όπως και το R αδελφάκι του. Ελλείψει επίσημης ενημέρωσης ωστόσο όλα αυτά αποτελούν απλώς εικασίες, δε μπορούμε να γνωρίζουμε αν η Yamaha προτίθεται να το λανσάρει προς Δυσμάς και σε ποια μορφή. Λογικά πάντως θα πρέπει να το περιμένουμε να παρουσιαστεί κατά το φθινόπωρο με τη νέα φουρνιά μοντέλων για το 2016.
Σύμφωνα με τον Ινδονήσιο συντάκτη του αρχικού άρθρου, στη χώρα του το ΜΤ-25 αναμένεται σε μια τιμή γύρω στα 3.000 ευρώ, δηλαδή αρκετά χαμηλότερα από τα 5.750 που έχουμε επισήμως στην Ελλάδα για το R3.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ