Χριστουγεννιάτικες προσφορές από τη Honda σε 5 μοντέλα

Χριστουγεννιάτικες προσφορές από τη Honda σε 5 μοντέλα

Το όφελος κινείται από 380 μέχρι 920 ευρώ.
Οι προσφορές αφορούν κυρίως το κομμάτι του εξοπλισμού.
Πακέτα για Transalp, NC750X, CL 500, CMX 1100 Rebel και NT1100.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Φτάνουν τα Χριστούγεννα και η Honda αποφάσισε να το γιορτάσει, με προσφορές σε 5 μοντέλα της. Οι κινήσεις αυτές αφορούν κυρίως το μέτωπο του εξοπλισμού – εκτός από την περίπτωση του CL 500με το όφελος να κινείται από 380 μέχρι 920 ευρώ.
 

XL 750 Transalp και NC750X με δώρο Top Box 50L

Σε δύο μοντέλα πυλώνες στη γκάμα των Adventure/Touring μοντέλων της Honda, η ιαπωνική εταιρεία διαθέτει κεντρικές βαλίτσες 50 λίτρων, που χωράνε άνετα δύο full face κράνη, ενώ στο πακέτο περιλαμβάνεται και η ειδικά σχεδιασμένη σχάρα για κάθε ένα από τα δύο μοντέλα. Στην βαλίτσα του NC750X υπάρχει και μαξιλαράκι συνοδηγού, ενώ στο πακέτο του Transalp δίνεται και εσωτερική τσάντα 25 λίτρων, για μεγαλύτερη ευελιξία στη διαχείριση του αποθηκευτικού χώρου. Το όφελος στην περίπτωση του XL 750 Transalp φτάνει τα 780 ευρώ, ενώ στην περίπτωση του NC750X αγγίζει τα 920 ευρώ.
 

Δώρο το Style Pack στο CL 500

To CL500 εκφράζει πλήρως ένα ρετρό και Scrambler χαρακτήρα και το πιο βασικό σε τέτοια μοντέλα είναι οι δυνατότητες Customization, που κάνουν την κάθε μοτοσυκλέτα μοναδική. Η Honda μέσω της Χριστουγεννιάτικης προσφοράς δίνει δωρεάν το Style Pack, το οποίο περιλαμβάνει πλαϊνό κάλυμμα, διακοσμητικά τροχών, διακοσμητικό εμπρός φαναριού και ψηλή σέλα, αξεσουάρ τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για το CL500, ενισχύοντας έτσι περαιτέρω την ρετρό εικόνα της μοτοσυκλέτας. Μέσω της προσφοράς αυτής ο αγοραστής επωφελείται 380 ευρώ.
 

Δώρο το Tour Pack στην CMX 1100 Rebel

Πέρα από τα Adventure και τα Touring μοντέλα, βασικό κομμάτι στις «τάσεις φυγής» είναι και τα μοντέλα της κατηγορίας Cruiser. Εκεί η νόρμα δεν περιλαμβάνει κεντρικές βαλίτσες, καθώς στιλιστικά και ιστορικά η κατηγορία έχει κινηθεί με σαμάρια δεξιά και αριστερά. Το Tour Pack λοιπόν της CMX 1100 Rebel περιλαμβάνει δύο πλαϊνές τσάνες και τις βάσεις τους, ενώ δίνεται και μαξιλαράκι πλάτης για μεγαλύτερη άνεση. Το όφελος στη συγκεκριμένη περίπτωση φτάνει τα 900 ευρώ.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>