net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στην πίστα του Misano έγινε κυριολεκτικά το...έλα να δεις!

Στην πίστα του Misano έγινε κυριολεκτικά το...έλα να δεις!

Στην πίστα του Misano έγινε κυριολεκτικά το...έλα να δεις!

World Ducati Week 2016

Απόλυτα επιτυχημένη η World Ducati Week, που πραγματοποιήθηκε στο Misano και προσέλκυσε δεκάδες χιλιάδων Ducatisti από όλο τον κόσμο!

 
Από την Παρασκευή 1-3 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε η World Ducati Week, στην πίστα του Misano της Ιταλίας, που προσέλκυσε φίλους και κατόχους Ducati από όλο τον κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα, πάνω από 80.000 άτομα συνολικά βρέθηκαν στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην πίστα «Marco Simoncelli», όπως έχει ονομαστεί το αυτοκινητοδρόμιο του Misano. 

Το τριήμερο φυσικά είχε πλήθος εκδηλώσεων αλλά και παρουσίαση νέων μοντέλων. Εχθές, διαβάσαμε για τα νέα 1299 Panigale S Anniversario αλλά και το επερχόμενο Supersport, το οποίο θα είναι ένα street μοντέλο, εστιασμένο στην ευχρηστία. 

Εκτός από τα δυο νέα μοντέλα, οι Casey Stoner και Scott Redding προσέφεραν θέαμα στους παρευρισκόμενους, οδηγώντας στην πίστα, ενώ η εκδήλωση είχε επίσης «γύρο του θανάτου», αγώνες μπάσκετ και skateboard, χωμάτινη πίστα flat track, ακόμα και κάποιες Lamborghini που δήλωσαν την παρουσία τους και συνέβαλαν στο «οφθαλμόλουτρο» όλων των παρευρισκόμενων!

Αναμφίβολα μια εξαιρετικά πετυχημένη διοργάνωση. Δείτε τι έγινε και στις φωτογραφίες! 

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ