net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δίδυμα σε ότι αφορά σε κινητήρα και στα περρισσότερα περιφερειακά, διαφορετικά σε ότι αφορά στην αισθητική, τα V9 Roamer και Bobber.

H scrambler πρόταση της Moto Guzzi, "δανείζεται" ένα ιστορικό για την εταιρεία όνομα, το Stornello.

V9 και Stornello

Δύο νέα μοντέλα παρουσίασε η Moto Guzzi στην EICMA τον Νοέμβριο, καθώς και μια νέα έκδοση του V7 II, με το όνομα Stornello. Εν αναμονή της αφίξεως τους στην Ελλάδα, η PIAGGIO HELLAS ΑΕ, ανακοίνωσε τις τιμές τους.

 
Τα V9 με τις ονομασίες Bobber και Roamer, αποτελούν δύο παραλλαγές της cruising φιλοσοφίας, με το Bobber να συμπλέει αισθητικά με το στυλ που θέλει "σκοτεινή" εμφάνιση και "beefy" τροχούς, ενώ το Roamer πλησιάζει περισσότερο στα Roadster πρότυπα. 

Οι δύο μοτοσικλέτες μοιράζονται τον ίδιο κινητήρα, έναν νέο αερόψυκτο V2 853 κ.εκ., με την κλασσική εγκάρσια τοποθέτηση και απόδοση 6,3 kg-m στις 3.000 σ.α.λ. και 55 ίππους στις 6.250 σ.α.λ.  

Η τιμή για τα V9 Bobber και Roamer, ανέρχεται στα 9.690 ευρώ και για τις δύο εκδόσεις. 

Το V7 II Stornello βασίζεται όπως εξυπακούεται και από την ονομασία του, σε ένα V7 II, ενώ το "Stornello" παραπέμπει σαφώς στην ιστορική μοτοσικλέτα της ιταλικής εταιρείας της δεκαετίας του 60. 

Διαφοροποιείται και αυτό μόνο στον αισθητικό τομέα σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις του V7 II και προβάλει έναν ξεχωριστό scrambler χαρακτήρα.

Η τιμή του, ανέρχεται στα 10.300 ευρώ. 

Τόσο τα V9 όσο και το Stornello, δεν έχουν ακόμη αφιχθεί στην χώρα μας, κάτι που αναμένεται να συμβεί στο άμεσο μέλλον.

 

MOTO GUZZI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ