net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης του Riding School με τον Θανάση Χούντρα παρακολούθησε το V-Strom Hellas Club.

V-Strom Hellas Club: Στα θρανία!

Σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης πραγματοποίησε το V-Strom Hellas Club σε συνεργασία με τη Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης «Riding School» του Θανάση Χούντρα.

 
Ειδικότερα, τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 9 Μαρτίου στο χώρο συνάντησης των μελών της λέσχης στο Dolce Cafe. Εκεί, ο Θανάσης Χούντρας, ιδρυτής και εκπαιδευτής της παλαιότερης σχολής οδήγησης σε Ελλάδα και Κύπρο, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την ασφαλή οδήγηση στην πόλη.

Στην πλούσια θεματολογία του σεμιναρίου δόθηκε μεγάλη έμφαση και στους τρόπους διαχείρισης επικίνδυνων καταστάσεων, όπως, για παράδειγμα, όταν ο οδηγός της μοτοσικλέτας καλείται να αντιμετωπίσει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και σε λίγα διαθέσιμα μέτρα μια δύσκολη κατάσταση και το πώς μπορεί να προβλέπει τους κινδύνους. Το «Σεμινάριο Ασφαλούς Οδήγησης στην Πόλη» περιελάμβανε ενότητες όπως κίνηση σε πυκνή κυκλοφορία, ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, κώδικες ασφάλειας, πιθανότερες αιτίες πρόκλησης ατυχήματος, απόσπαση προσοχής κατά τη διάρκεια της οδήγησης , οδήγηση σε ολισθηρό οδόστρωμα υπό συνθήκες βροχής, «παγίδες» στους δρόμους και οδήγηση με συνεπιβάτη.

Παρόντα στην εκδήλωση, εκτός από τα μέλη του V-Strom Hellas Club ήταν και τα φιλικά σωματεία Varadero Club Hellas, TDM Hellas, Varadero Forum καθώς και πολλοί άλλοι φίλοι της Λέσχης.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ