net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Serrow κλείνει φέτος 30 χρόνια ζωής και η Yamaha το γιορτάζει με μια επετειακή έκδοση για την ιαπωνική αγορά.

Το μικρό on-off θα μπορούσε κάλλιστα να βρει ξανά τον δρόμο του για τις ευρωπαϊκές αγορές.

Τα γραφικά που θυμίζουν περισσότερο custom πινελιά παρά εργοστασιακά χρώματα είναι που κάνουν το επετειακό Serrow τόσο ελκυστικό.

Και σε γραπτό "ταμπελάκι" για να μην ξεχνιόμαστε.

Κοντινό στα camo γραφικά του φτερού.

Πιο γοητευτικό από ποτέ είναι το επετειακό Serrow.

Και σε μπλε ωραίο είναι το κατσικάκι της Yamaha.

Ορίστε άλλη μια φωτογραφία για να το δείτε και ολόκληρο.

To Yamaha Serrow 30ρησε και γιορτάζει!

Τριάντα χρόνια πέρασαν από την παρουσίαση του Serrow το οποίο πάτησε τις ρόδες του και στα ελληνικά χώματα. Για αυτό το λόγο η Yamaha παρουσίασε μια επετειακή έκδοση που το κάνει πιο ελκυστικό και νεανικό από ποτέ.

 
Κοιτάξτε τα εντυπωσιακά trendy γραφικά και τις λεπτομέρειες, χαζέψτε τις ανοδιωμένες πορτοκαλί στεφάνες των ακτινωτών τροχών και σκεφτείτε πόσο θα θέλατε να έχετε και εσείς ένα τέτοιο Serrow για να σας συντροφεύει στις καθημερινές σας μετακινήσεις ή όπου βγάλει ο δρόμος!

Αν και δεν του φαίνεται, το μικρό ιαπωνικό on-off φέτος έγινε 30 ετών και για την ιαπωνική αγορά, στην οποία ακόμη διατίθεται, η Yamaha αποφάσισε να δημιουργήσει αυτή την επετειακή έκδοση περιορισμένης παραγωγής. Τα 2.500 εορταστικά Serrow θα είναι διαθέσιμα στο ιαπωνικό κοινό σε μια τιμή λίγο πάνω από τα 4.000 ευρώ και από ό,τι καταλαβαίνουμε θα βρουν ιδιοκτήτες πριν ακόμη «πατήσουν» στις εκθέσεις.

Πιστεύουμε ότι κάτι ανάλογο θα γινόταν και στις ευρωπαϊκές αγορές, αν κατάφερνε η Yamaha να το φέρει στη Γηραιά Ήπειρο αφού το Serrow, με τον 250άρη μονοκύλινδρο κινητήρα των 19 ίππων και τα 130 στεγνά κιλά του, δείχνει πιο επίκαιρο αλλά και cult από ποτέ. Το «μαγικό» έγινε με το ρετρό SR400 και ελπίζουμε να δούμε κάτι ανάλογο και για το Serrow. Αγαπητέ ΄Αγιε Βασίλη μας ακούς;

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ