net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δύο υπερτυχεροί, θα λάβουν ως δώρο από ένα οδηγικό σεμινάριο της επιλογής τους, στη Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης Riding School, του γνωστού δημοσιογράφου και εκπαιδευτή Θανάση Χούντρα!

Μεγάλος διαγωνισμός: Κερδίστε δύο οδηγικά σεμινάρια στο Riding School!

Κάντε like και share το νέο μας διαγωνισμό και μπείτε στην κλήρωση για δύο οδηγικά σεμινάρια της μοναδικής ολοκληρωμένης Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης Μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα, του Riding School, του Θανάση Χούντρα!

 
Θέλετε να ευχαριστηθείτε ακόμη περισσότερο την οδήγηση αλλά και τη μοτοσυκλέτα σας; Θέλετε να γίνετε καλύτερος αναβάτης μόλις σε μία μέρα; Θέλετε να το κάνετε αυτό περνώντας καταπληκτικά;

Αν η απάντηση σε όλες τις παραπάνω ερωτήσεις είναι ναι, τότε δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή στο νέο διαγωνισμό του Moto Τρίτη!

Δύο υπερτυχεροί που θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση, θα λάβουν ως δώρο από ένα οδηγικό σεμινάριο της επιλογής τους στη Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης, Riding School, του γνωστού δημοσιογράφου και εκπαιδευτή Θανάση Χούντρα.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε Like ΕΔΩ, να κοινοποιήσετε τον διαγωνισμό στους φίλους σας (το συγκεκριμένο άρθρο) και να συμπληρώσετε ΕΔΩ τα στοιχεία σας (τα οποία θα χρησιμοποιηθούν ΜΟΝΟ για τις ανάγκες του διαγωνισμού), ώστε να μπείτε στην κλήρωση για ένα εκ των δύο σεμιναρίων εκπαίδευσης.

Το Riding School, το οποίο δραστηριοποιείται εδώ και 18 χρόνια  είναι η μοναδική ολοκληρωμένη σχολή Ασφαλούς Οδήγησης Μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα.

Απευθύνεται σε όλους τους αναβάτες, ανεξαρτήτως εμπειρίας, ηλικίας (από παιδιά μέχρι και έμπειρους αγωνιζόμενους) και φύλου. Παράλληλα η εκπαίδευσή που προσφέρει περιλαμβάνει όλες τις συνθήκες οδήγησης εντός αλλά και εκτός δρόμου (Πόλη και Κυκλοφορία, Άσφαλτος, Χώμα, Οn-off, ATV, Supermoto) Μέσα από εξειδικευμένες ημερίδες που διοργανώνει, το Riding School καλύπτει το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στην γνώση της χρήσης της μοτοσυκλέτας και της οδήγησής της.

Τελευταία ημέρα για δηλώσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι η 31η Μαρτίου.

Ο νικητής του διαγωνισμού, που θα ανακοινωθεί την 1η Απριλίου (δεν είναι ψέμα!), θα ειδοποιηθεί με e-mail αλλά και τηλεφωνικά, ενώ θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Moto Τρίτη.

Ο προγραμματισμός για την παρακολούθηση του οδηγικού σεμιναρίου θα γίνει κατόπιν συνεννόησης του υπερτυχερού με τη διεύθυνση της σχολής.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους!



 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ