net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το συγκεκριμένο τηλεοπτικό σποτ συνοδεύει μια σειρά σεμιναρίων για την οδική ασφάλεια των μοτοσικλετιστών στην Αυστραλία.

Τηλεοπτικό σποτ για την οδική ασφάλεια

Ένα πανέξυπνο τηλεοπτικό σποτ για την οδική ασφάλεια των μοτοσικλετιστών μεταδίδεται στην Αυστραλία, το οποίο συνδυάζεται με ανάλογα μαθήματα για τους αναβάτες.

 

Το εν λόγω σποτ δημιούργησε η TAC (Transport Accident Commission) στην Αυστραλία, παράλληλα με σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης, κατάλληλα για μοτοσικλετιστές. Η συγκεκριμένη καμπάνια απευθύνεται πρωτίστως στους μοτοσικλετιστές της Victoria στην Αυστραλία, οι οποίοι χρησιμοποιούν τη μοτοσικλέτα τους κατά κύριο λόγο για εκδρομές τα σαββατοκύριακα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της TAC, μάλιστα, τα σαββατοκύριακα, και συγκεκριμένα από το μεσημέρι και έως τις 4 το απόγευμα, παρατηρούνται οι περισσότερες εισαγωγές στα τοπικά νοσοκομεία, από ατυχήματα με μοτοσικλέτα. Για το σκοπό αυτό, η TAC διοργανώνει τη σχετική καμπάνια, προσπαθώντας να ενημερώσει τους αναβάτες, ώστε να φροντίζουν οι ίδιοι για την ασφάλειά τους, ακολουθώντας κάποιες χρήσιμες στρατηγικές.

Τα σεμινάρια επικεντρώνονται σε πέντε σημεία:

· Ταχύτητα
· Στροφές
· Θέση στο δρόμο
· Επιφάνεια ασφάλτου και ξένα αντικείμενα
· Aλλα οχήματα/αντικείμενα στο δρόμο

 
Το τηλεοπτικό σποτ δίνει μια πρώτη ιδέα για τα σημαντικά θέματα των σεμιναρίων, τα οποία αναπτύσσουν τα παραπάνω θέματα αναλυτικότερα, φροντίζοντας για εκδρομές και βόλτες χωρίς απρόοπτα.

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ