net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο τεύχος του Moto Τρίτη στα περίπτερα. Με μόλις 1,95 ευρώ.

Οδηγούμε στην Ιταλία: Aprilia Tuono V4 1100 RR

Δοκιμάζουμε Πρώτοι: Yamaha NMAX

Οι καλύτερες δοκιμές μοτοσικλετών για το πρώτο 6μηνο του 2015.

Ρεπορτάζ: BMW Motorrad Days 2015, αποστολή στη Γερμανία.

Τεύχος γεμάτο μοτοσικλέτα!

Aπό τη Γερμανία για τη γιορτή της BMW, στην Ιταλία για το ανανεωμένο Tuono V4 1100 RR, στη σέλα του Yamaha NMAX. Μαζί με τις καλύτερες δοκιμές μοτοσικλετών του πρώτου 6μήνου, το Moto Τρίτη σας περιμένει.

 
Ο Αύγουστος βρίσκεται λίγο μετά το μισό του, η ζέστη και η χαλαρότητα του καλοκαιριού καλά κρατούν, όμως το Moto Τρίτη, πιστό στο ραντεβού του βρίσκεται για άλλη μια φορά στα περίπτερα με μόλις 1,95 ευρώ. Ιδανική παρέα για την παραλία, δε νομίζετε; 

Στις σελίδες του νέου τεύχους έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε για τη μεγάλη γιορτή της BMW και να δείτε τα happenings που έλαβαν μέρος παίρνοντας μια πολύ καλή γεύση για το πώς γιορτάζει η εταιρία μαζί με τους φίλους της. Θα γνωρίσετε επίσης το νέο ιταλικό Κτήνος της Aprilia, Tuono V4 1100 RR και θα διαβάσετε την πλήρη δοκιμή του ολοκαίνουριου αστικού όπλου της Yamaha, ΝΜΑΧ. Παράλληλα ετοιμάσαμε για εσάς και ένα χορταστικό αφιέρωμα στις καλύτερες δοκιμές μοτοσικλετών του πρώτου μισού του 2015, ιδανικό για να συνοδεύσει το παγωμένο καφεδάκι σας. Πάμε να τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά.

Αποστολή Γερμανία: BMW Motorrad Days 2015
Βρεθήκαμε στη Γερμανία για τη μεγάλη γιορτή των Βαυαρών, το BMW Motorrad Days και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας μέσα από ένα πλούσιο ρεπορτάζ. Stunt shows, custom μοτοσικλέτες, live μουσική, εκδηλώσεις, test-rides, εκδρομές και διαγωνισμοί. Όλα όσα μπορεί να θέλουν οι φαν της εταιρείας.

Αποστολή Ιταλία: Aprilia Tuono V4 1100 RR
Βρεθήκαμε στην Ιταλία, στα περίχωρα της πίστας του Misano για την πρώτη επαφή μας με το ανανεωμένο και εκπληκτικό γυμνό κτήνος των Ιταλών, Tuono V4 1100 RR. Περισσότερη δύναμη και ροπή, ανανεωμένα ηλεκτρονικά συστήματα ακόμη πιο κτηνώδη αίσθηση για ένα από τα κορυφαία fighter μοντέλα, ιδανικό όχι για το δρόμο, αλλά για χρήση… πίστας.

Δοκιμάζουμε Πρώτοι: Yamaha NMAX
Η Yamaha κάνει δεύτερη κίνηση στην κατηγορία mini GT και παρουσιάζει το ολοκαίνουριο NMAX των 125 κ.εκ. Με τιμή 2.850 ευρώ, στάνταρ ABS στον εξοπλισμό του και υπέρ-οικονομικό κινητήρα τεχνολογίας Blue Core με σύστημα μεταβλητού χρονισμού στις βαλβίδες του, το ΝΜΑΧ παρουσιάζεται ως μια υπερσύγχρονη πρόταση, ιδανική για την καθημερινή σας μετακίνηση.

Οι καλύτερες μοτοσικλέτες που δοκιμάσαμε το 1ο εξάμηνο
Οι μοτοσικλέτες είχαν αδιαμφισβήτητα την τιμητική τους τη χρονιά που μας πέρασε. Αυτό το εισπράξαμε το 2015 αφού δεκάδες ήταν τα μοντέλα που κατέφτασαν στο γκαράζ του Moto Τρίτη για δοκιμή. Από αυτές τις μοτοσικλέτες κατάφεραν να ξεχωρίσουν 15 και εμείς τις συγκεντρώσαμε σε ένα χορταστικό αφιέρωμα 32 σελίδων για να τις γνωρίσετε και εσείς ή να τις θυμηθείτε ξανά! Καλή απόλαυση!

Ανασκόπηση MotoGP
Το κορυφαίο πρωτάθλημα ταχύτητας στο κόσμο έφτασε αισίως στο μισό του και εμείς ρίχνουμε μια μοναδική ματιά στο τι έχει γίνει από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα, με έμφαση στα εργοστάσια και τις ομάδες που πρωταγωνίστησαν, αλλά και σε όλους όσους δεν τα κατάφεραν.

Αφιέρωμα: Εξατμίσεις
Όπως γνωρίζουμε όλοι, η εξάτμιση παίζει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην σωστή λειτουργία του κινητήρα. Είναι επίσης ένα από τα πρώτα πράγματα που αλλάζει ο αναβάτης στο δίκυκλό του με στόχο να βελτιώσεις της επιδόσεις του. Ιδού ένα σύντομο και περιεκτικό αφιέρωμα πάνω στα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τις εξατμίσεις.

Τέλος, μη χάσετε την ενότητα Moto Pages. Επειδή η αγορά του νέου δικύκλου είναι μόνο η αρχή, το Moto Pages είναι εδώ για να σας ενημερώσει για όλα τα υπόλοιπα! Εξοπλισμός, αξεσουάρ και υπηρεσίες παρουσιάζονται σε έναν υπερπλήρη οδηγό που θα σας καθοδηγήσει σε κάθε σας βήμα.

Και όπως πάντα, ΜΟΝΟ στο Moto Τρίτη, ο πληρέστερος ΟΔΗΓΟΣ για αγορά καινούργιου (τιμές ανά κατηγορία, τεχνικά χαρακτηριστικά, προσφορές).

Αν, λοιπόν, η ποιότητα είναι σημαντική για την ενημέρωσή σας, μη χάσετε το τεύχος του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί!

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ