net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τα απογοητευτικά αποτελέσματα του Marco Melandri στη φετινή σεζόν MotoGP στάθηκαν καθοριστικά για τη λύση του συμβολαίου του με την ομάδα της Aprilia.

Τέλος ο Melandri για την Aprilia

Η τελευταία πράξη ενός αμιγώς ιταλικού δράματος έλαβε τέλος με ένα λιτό ανακοινωθέν. Ο Marco Melandri αποτελεί πλέον παρελθόν για την Aprilia, ενώ άγνωστος παραμένει για την ώρα ο αντικαταστάτης του.

 
Στο ανακοινωθέν διαβάζουμε τα ακόλουθα.

Η Aprilia Racing και ο Macro Melandri ήλθαν σε αμοιβαία συμφωνία, τερματίζοντας τις υποχρεώσεις του Ιταλού αναβάτη, όπως αυτές διαμορφωνόταν σύμφωνα με το συμβόλαιο του με τη MotoGP ομάδα της εταιρείας.

Ως αποτέλεσμα, ο Melandri δεν αποτελεί πλέον μέλος της ομάδας, και δεν θα συμμετάσχει στους μελλοντικούς αγώνες MotoGP. Δεν θα τον δούμε έτσι ούτε στο ερχόμενο Γερμανικό GP, που θα λάβει χώρα αυτή την Κυριακή 12 Ιουλίου. 

Το ανακοινωθέν τελειώνει με την Aprilia Racing να εύχεται στο Marco Melandri το καλύτερο για τη μελλοντική του πορεία.

Για την ώρα η Aprilia δεν έχει ανακοινώσει ποιος αναβάτης θα πάρει τη θέση του Melandri στην ομάδα MotoGP της εταιρείας, αλλά από ότι ακούστηκε στον αγώνα του Sachsenring -και μάλλον μόνο σε αυτόν-, στη σέλα της μοτοσικλέτας του Melandri θα είναι ο (test-rider του Noale) Michael Laverty.

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ