net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ενώ το καλοκαίρι φεύγει, οι ευκαιρίες ευδοκιμούν.

ΣΑΝΤΑ ΤΕΠΟΖΙΤΟΥ EXPLORER ΓΙΑ ΚΑΛΥΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ BAGSTER. ΑΠΟ 27-32lt.. 110 ευρώ

Κράνος AVIO ITALIA σε ΝΕΑ ΤΙΜΗ απο 299 ευρώ στα 249 ευρώ!

Τέλος εποχής: Καλοκαιρινές ευκαιρίες

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, λέει η γνωστή παροιμία και το νόημά της συνιστά έναν εξαιρετικό οδηγό αγορών. Ενώ το καλοκαίρι φεύγει, οι ευκαιρίες ευδοκιμούν.

 
Είναι απαράβατη αρχή κάθε αγοράς πως η μεγάλη ζήτηση ανεβάζει τις τιμές και πάντα τα νέα προϊόντα πάνω στην εποχή τους είναι πάντα αυτά με τη μεγαλύτερη ζήτηση. Αντίθετα, ο έξυπνος καταναλωτής ακολουθεί τις ταμπέλες που αναγράφουν "Τέλος Εποχής" γιατί γνωρίζει πως εκεί θα βρει τις καλύτερες ευκαιρίες.

Όσο κι αν υπάρχει εποχικότητα στα αξεσουάρ της μοτοσικλέτας, τίποτε από αυτά δεν αγοράζεται για μια σεζόν μόνο. Απεναντίας, το μπουφάν, το κράνος, τα γάντια, το tank bag, όλα αποκτώνται με στόχο να χρησιμοποιηθούν για χρόνια. Κάποιος που δεν πάσχει από το μικρόβιο του να έχει μονίμως το τελευταίο μοντέλο (και φυσικά την ανάλογη τσέπη να στηρίξει τέτοιου είδους μόδες), μπορεί τώρα να βρει τα αξεσουάρ της επόμενης χρονιάς σε τιμές πραγματικά συμφέρουσες.

Δεν παραβλέπουμε πως στην Ελλάδα των 2.500 ωρών μέσης ετήσιας ηλιοφάνειας, οι "ζεστοί μήνες του χρόνου" φτάνουν να είναι σχεδόν ο μισός χρόνος, οπότε η χρησιμότητα του καλοκαιρινού εξοπλισμού συνήθως επεκτείνεται και εκτός της παραδοσιακής περιόδου Μαίου-Σεπτεμβρίου.

Δείτε λοιπόν μια λίστα με επώνυμα και ποιοτικά αξεσουάρ που έχουν σχεδιαστεί κυρίως για χρήση τους ζεστούς μήνες του χρόνου και αποκτήστε τα με αντίτιμο που σε 6-7 μήνες από τώρα θα αποτελεί γλυκιά ανάμνηση.

 

MOTO???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ