net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο Joan Barreda και η μοτοσυκλέτα του CRF 450 RALLY

Στόχος μας η ΝΙΚΗ

O Joan Barreda μίλησε για το φετινό Dakar και δήλωσε ότι αυτός και η ομάδα του η Monster Energy Honda είναι πιο έτοιμοι από ποτέ.

 
Ο στόχος του Joan είναι η κατάκτηση του φετινού Dakar και να διορθώσει αυτό που άφησε στην μέση τις 2 προηγούμενες χρονιές. Στο Rally Dakar του 2015 και του 2016 ο Joan έκανε πολύ καλές προσπάθειες που όμως τις είδε να γίνονται στάχτη είτε λόγω πτώσεων είτε λόγω μηχανικών προβλημάτων.
Τον χρόνο που πέρασε ο Barreda και η Honda έκαναν πολλές δοκιμές και προετοιμάστηκαν σκληρά, προκειμένου να φτάσουν σε επίπεδο διεκδίκησης του τίτλου.

Ο Joan “Bang-Bang” Barreda πιστεύει πως στο  Rally Dakar που ξεκινά σε λίγες μέρες θα είναι σε καλύτερη φόρμα από ποτέ, αλλά πως αυτό που ίσως του λείπει είναι λίγη τύχη. Συγκεκριμένα σε δηλώσεις του είπε:

«Τον χρόνο που μας πέρασε δουλέψαμε με την ομάδα μου πάρα πολύ πάνω στην μοτοσυκλέτα αλλά και στην φυσική μου κατάσταση. Ελπίζω να μην κάνω λάθη που μπορεί να μας στερήσουν τον τίτλο. Έχω αποδείξει ότι είμαι αφοσιωμένος στον στόχο μου και θα κάνω ότι μπορώ για να τον πετύχω».

«Είμαστε δυνατή ομάδα και έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, για τον λόγο ότι υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν σε εμένα και στις ικανοτητές μου. Θα αγωνιστώ και θα προσπαθήσω να αποβάλλω την πίεση κάνοντας σωστά την δουλειά μου. Νομίζω ότι φέτος μπορούμε να πετύχουμε».
 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ