net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μπράβο στον Biaggi, που έδειξε την ταχύτητα του στα πρώτα δοκιμαστικά για τον αγώνα WSBK της Sepang.

Sepang, FP1. Ο Biaggi ταχύτερος!

Ο Ρωμαίος Αυτοκράτορας Max Biaggi συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο σύντομης διάρκειας come-back του, καθώς δείχνει ταχύτατος και στη Μαλαισία, σημειώνοντας μάλιστα τον 1ο χρόνο στα πρώτα δοκιμαστικά!

 
Τα πρώτα 45 λεπτά στην πίστα της Sepang, στον δεύτερο αγώνα που θα συμμετάσχει για φέτος ο Max Biaggi χάρισαν τον 1ο χρόνο στο γερόλυκο της Aprilia, που έδειξε ξανά πόσο κοφτερά είναι τα δόντια του!

Ο Biaggi έθεσε τον πήχη ψηλά από την αρχή, σημειώνοντας με το καλημέρα τον ταχύτερο χρόνο, και μάλιστα με διαφορά που στα αρχικά στάδια του Free Practice 1 ξεπέρασε και το ένα δευτερόλεπτο! Ακόμα και στα μέσα του 45λεπτου, η διαφορά ήταν πάνω από τα 6 δέκατα του δευτερολέπτου από τον χρόνο του 2ου.

Καθώς οι αναβάτες έβρισκαν το ρυθμό τους, ο Chaz Davies και το δίδυμο της Kawasaki -Sykes και Rea- ανέβηκαν στην 1η τετράδα, όπως ήταν φυσικό, με τον Davies να είναι εκείνος που κατάφερε να πλησιάσει τον Biaggi πιο πολύ, μένοντας πίσω του για μόλις 0.149 δευτερόλεπτα. 

Τρίτο χρόνο σημείωσε ο Jonathan Rea -που ετοιμάζεται να πάρει το πρωτάθλημα-, τέταρτο ο Sykes, με τους Haslam και Torres να ακολουθούν.

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ