net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το R80G/S σε ψηφιακή απεικόνιση.

To "μοντέλο βάσης", όπως το χαρακτηρίζει η BMW.

To σπορ, "S" μοντέλο που περιμένουμε!

Σειρά R nineT “Heritage”

Στην αποκάλυψη τριών νέων μοντέλων, βασισμένων στο R nineT θα προχωρήσει η BMW, τα οποία μάλιστα θα παράγονται από ένα ξεχωριστό τμήμα που θα ονομάζεται «Heritage»!

 
Σε μια είδηση που μας έρχεται από την Μεγάλη Βρετανία και το Motorcycle News, αποκαλύπτεται ότι η BMW επιβεβαίωσε επίσημα την έναρξη λειτουργίας ενός ξεχωριστού τμήματος παραγωγής με την ονομασία Heritage, αλλά και την επικείμενη παρουσίαση τριών νέων μοντέλων, που θα βασίζονται στο R nineT. 

Οι τρεις αυτές νέες μοτοσυκλέτες θα παρουσιαστούν στην έκθεση μοτοσυκλέτας του Μιλάνου τον Νοέμβριο, όπως επιβεβαίωσε ο Stephan Schaller της BMW Motorrad. 

H BMW δεν έχει ανακοινώσει ακόμα ονόματα μοντέλων ή τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά είναι πολύ πιθανόν τα μοντέλα να έχουν την εμφάνιση που βλέπουμε στις φωτογραφίες. Πανέμορφα, θα λέγαμε εμείς!

Πιο συγκεκριμένα, ένα από τα τρία μοντέλα θα είναι παραπλήσιο σε εμφάνιση με τα αγωνιστικά του Dakar, και πιθανόν θα ονομάζεται R80G/S. Θα έχει απόδοση 110 ίππων από τον δικύλινδρο boxer των 1.170 κ.εκ., ενώ θα φέρει και πολλά ηλεκτρονικά βοηθήματα! 

Το δεύτερο μοντέλο θα είναι το «μοντέλο βάσης», το οποίο θα προσφέρεται και ως «καμβάς» για όποιον ιδιοκτήτη επιθυμεί να το τροποποιήσει παραπάνω, ενώ θα διατεθεί και ένα μοντέλο με μισό fairing, που θυμίζει αγωνιστικό του παρελθόντος και θα βασίζεται στα δικύλινδρα αγωνιστικά HP2!

Αναμένουμε με αγωνία περισσότερες πληροφορίες! 

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ