net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στις 24-27 Απριλίου το Scooter Moto Festival, η γιορτή των δύο τροχών, ξανάρχεται στο Γκάζι. Να είστε όλοι εκεί!

Όλα τα νέα μοντέλα, τόσο scooter όσο και μοτοσικλετών θα βρεθούν στη γιορτή του Scooter Moto Festival στο Γκάζι.

Και φοβερές custom, χειροποίητες δημιουργίες στο SMF. Γιατί η μοτοσικλέτα και το scooter συμβολίζουν την ελεύθερη έκφραση, και την ελεύθερη μετάφραση.

O πρωταθλητής ταχύτητας και trial Λευτέρης Πίππος, μαζί με την ομάδα των SXS, θα πραγματοποιήσουν μοναδικά stunt & trial show.

Με την αγορά του εισιτηρίου, κόστους μόλις τριών ευρώ, μπαίνετε σε κλήρωση με πρώτο βραβείο ένα KYMCO Agility +16(!), αλλά και πολλά άλλα δώρα.

Scooter Moto Festival: Ξανάρχεται στο Γκάζι!

Το καθιερωμένο πλέον Scooter Moto Festival που περιμέναμε τόσο καιρό πλησιάζει. Φέτος, στις 24-27 Απριλίου θα φέρει ξανά τους φίλους των δύο τροχών κοντά στα αγαπημένα τους μοντέλα υπό τη «συνοδεία» πολλών παράλληλων events!

 
Για τέταρτη σερί  χρονιά, το Scooter Moto Festival ανοίγει τις πόρτες του από την Παρασκευή 24 έως και τη Δευτέρα 27 Απριλίου. Η επιτυχημένη γιορτή των δύο τροχών, που θα γίνει και πάλι στο κέντρο της Αθήνας, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, είναι στην ουσία ένα πολυθέαμα που διαρκεί 4 ολόκληρες μέρες. Για άλλη μια χρονιά θα δώσει στον επισκέπτη κάτι πολύ πιο ολοκληρωμένο από τις στερεότυπες εκθέσεις που είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα φέρνοντάς τον πιο κοντά στους αγαπημένους του δύο τροχούς.

Στο Scooter Moto Festival ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει σε πάρα πολλά διαφορετικά events και παράλληλα να συζητάει, να βλέπει τα νέα μοντέλα, να ακούει ζωντανή μουσική και να παρακολουθεί σκηνές από διάσημες ταινίες με θέμα τη μοτοσυκλέτα.

Φέτος, θα δούμε ακόμα περισσότερα scooter και μοτοσυκλέτες και ATV, καθώς το 2015 βρίσκει τις περισσότερες εταιρείες με νέα και πολύ ενδιαφέροντα μοντέλα.

Τι θα δούμε φέτος
  • Στην κεντρική πλατεία και γύρω από το φουγάρο, η Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσυκλέτας θα μας παρουσιάσει μοναδικές καλλονές που στους παλιότερους θα θυμίσουν τις πρώτες τους αγάπες και οι νεότεροι θα έχουν την ευκαιρία να δουν όλη την ιστορία των δύο τροχών στην Ελλάδα. 
  • Μπροστά από το κτίριο των Φούρνων περισσότερες από τριάντα μοναδικές customized moto θα δείξουν τις απίστευτες δυνατότητες των Ελλήνων κατασκευαστών μαζί με vintage ρούχα και αξεσουάρ στο πατάρι των Φούρνων, με το event να διοργανώνεται σε συνεργασία με το caferacercult.gr.
  • Στην πλατεία με είσοδο από τον Κεραμεικό, σε διαμορφωμένο χώρο, ο πρωταθλητής ταχύτητας και trial Λευτέρης Πίππος, μαζί με την ομάδα των SXS, θα πραγματοποιήσουν μοναδικά show
  • Στον ίδιο χώρο ένα μεγάλο LED WALL  θα παρουσιάζει μοναδικές σκηνές από κινηματογραφικές ταινίες με θέμα τη μοτοσικλέτα
  • Παράλληλα σε όλο το χώρο θα ακούγεται μουσική από DJ και κάθε μέρα στις 8 το βράδυ θα υπάρχει live με rock διάθεση.
  • Επίσης, για όλους εκείνους που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σχετικά με το δίτροχό τους αλλά και την οδήγησή του, η σχολή ALL ROAD TRAINING του Νίκου Σπανού θα κάνει μαθήματα εντελώς δωρεάν στην αίθουσα Δ10.
Φέτος, η είσοδος για το Φεστιβάλ είναι 3 ευρώ. Με την αγορά του εισιτηρίου σας όμως μπαίνετε σε κλήρωση με πρώτο βραβείο ένα KYMCO Agility +16 και πολλά άλλα δώρα.

Η Γιορτή των δύο τροχών πλησιάζει! Για να μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα και τις τελευταίες εξελίξεις κάνε Like στη σελίδα του Scooter Moto Festival 2015.

Μέχρι στιγμής οι αντιπροσωπείες και τα καταστήματα που θα λάβουν μέρος στο Scooter Moto Festival είναι οι εξής:

Αντιπροσωπείες

-ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ (HONDA)
-BMW HELLAS
-ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ (SYM-MODENAS-DAYTONA-QUADRO-DAYANG)
-ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ (YAMAHA)
-ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ (SUZUKI)
-KOSMOCAR (DUCATI)
-ΗΛΙΟΦΙΛ (TRIUMPH)
-MOTOTREND (KYMCO-GEMINI)

Dealers-Καταστήματα-Διάφορα

-ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ (PIAGGIO DEALER)
-ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ (LIFAN - ΕΛΑΣΤΙΚΑ MITAS)
-ΤΖΩΡΤΖΗΣ-BIKE WORLD (ACCESSORIES + ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΩΝ)
-REDBULL
-GTK MOTO (GTK ATV - UTV - MOTORCYCLES)
-ΠΕΤΡΟΣΙΑΝ ΣΑΤΕΝΙΚ (DEALER SYM + ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ)
-MOTUL (ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ)
-GREEN MOTORS (ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ SCOOTERS & ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ)
-DIRT BIKES (MINI MOTO)
-ΚΕΙΣΟΓΛΟΥ (SCOTT, NAU)
-EXTRA PRODUCTS (ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ HUSANBERG - GAS GAS, ΚΡΑΝΗ & ΕΝΔΥΣΗ -ΗΕΒΟ, DENICOL ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ
-HALARIS (ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ - ANTAΛΛΑΚΤΙΚΑ- ACCESSORIES)
-MOTOSTUFF –KOYTSOYNAKHS
-AIRLANC
-THE REAL INTELLECTUALS (BILTWELL K.A.)

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ