net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δικύλινδρο 250 G-Strom; Καλή ιδέα.

Και δικύλινδρο 250 GSX-R; Θα τα βρει σκούρα με όλον τον ανταγωνισμό στα 300 κ.εκ.

Με βάση το Inazuma 250 μάλλον πρέπει να περιμένουμε κάμποσα νέα Suzuki.

Scoop: Suzuki G-Strom 250

Έχουμε τον κινητήρα από το Inazuma 250, δεν τον βάζουμε σε ένα μικρό Adventure που να μοιάζει με το V-Strom; Όπως ακριβώς ξεκίνησαν οι φήμες για το μικρό Kawasaki Versys, να και για το Suzuki.

 
Υπεύθυνος για μια ακόμη φορά ο ιαπωνικός Τύπος, ο οποίος κυκλοφορεί φωτογραφία (ή ψηφιακή απεικόνιση;) ενός μικρού on-off με γνώριμη εμφάνιση και όνομα G-Strom 250, προορισμένο για μοντέλο 2016. Το G προέρχεται από το GSR250, το όνομα με το οποίο πωλείται στην Ιαπωνία το μοντέλο που σε μας είναι γνωστό ως Inazuma 250.

Σύμφωνα με τις εικόνες από το δισέλιδο του περιοδικού που βλέπουμε στη φωτογραφία, αυτός ο δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας του Inazuma προορίζεται να τοποθετηθεί σε διάφορα άλλα μοντέλα. Με επίκεντρο το γυμνό 250 λοιπόν, έχουμε το G-Strom 250, μια έκδοση Inazuma με φέρινγκ (250F;), ένα σπορ GSX-R250 και ακόμη ένα μυστηριώδες τέταρτο μοντέλο που στη φωτογραφία του ιαπωνικού περιοδικού απεικονίζεται ως σκιά ενός custom.

Φαίνεται πως μας περιμένουν πολλά νέα μοντέλα, ειδικά στους μικρούς κυβισμούς, τα επόμενα χρόνια. Με την οικονομική κρίση που μαστίζει τη Δύση και το άνοιγμα στις αγορές της Ασίας όπου τα 250 κ.εκ. θεωρούνται μεγάλα, δεν πρέπει να μας κάνει καθόλου εντύπωση.

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ