net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η μοτοσικλέτα που διακρίνεται στο εξώφυλλο είναι εμφανισιακά πολύ κοντά στο Η2.

Η δυσδιάκριτη φωτογραφία από το εσωτερικό του τεύχους μας δίνει μια ιδέα του τι να περιμένουμε από την Kawasaki.

Ήδη η παρούσα γενιά ZX-10R από το 2009 είναι προσαρμοσμένη σε αγωνιστική χρήση, πόσο μάλλον η νέα.

To ακριβοθώρητο H2R αναμένεται να δανείσει τις αιχμηρές του γραμμές στο νέο ZX-10R.

Scoop: Kawasaki ZX-10R 2016

Ο ιαπωνικός Τύπος κυκλοφορεί αυτές τις μέρες αποκλειστικές φωτογραφίες της νέας superbike που περιμένουμε από την Kawasaki. Αν υπάρχει δόση αλήθειας σε αυτές, το επικείμενο ZX-10R θα είναι άκρως ενδιαφέρον.

 
Ο συνήθης ύποπτος του ιαπωνικού Τύπου, το περιοδικό Young Machine, κυκλοφορεί το νέο του τεύχος με το καινούργιο Kawasaki ZX-10R στο εξώφυλλο και ως κεντρικό θέμα.

Στις φωτογραφίες αυτό που παρατηρούμε είναι η έντονη σχεδιαστική συγγένεια με τα Η2/Η2R, κάτι που δε μπορούμε να πούμε πως μας προκαλεί κάποια έκπληξη. Αφενός σχεδιαστικά τα Η2 είναι μέσα στο φουτουριστικό πνεύμα των superbikes, αφετέρου έχουν κλέψει άφθονη δημοσιότητα από τη στιγμή που παρουσιάστηκαν, οπότε είναι απολύτως λογικό να θέλει η Kawasaki να εισπράξει αυτήν την αναγνωρισιμότητα.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα, μόλις τον Ιούλιο ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας WSBK της Kawasaki, Guim Roda, είχε επιβεβαιώσει πως η εταιρεία του θα παρουσιάσει φέτος ένα νέο ZX-10R. Μάλιστα είχε αποκαλύψει πως η μοτοσικλέτα θα είναι αποκλειστικά στοχευμένη στους αγώνες, καθώς οι Ιάπωνες θέλουν να παρακάμψουν τους περιορισμούς που επιβάλλει η διοργανώτρια του WSBK, Dorna, προσθέτοντας άφθονο αγωνιστικό εξοπλισμό στο μοντέλο παραγωγής.

Με δεδομένο πως φέτος περιμένουμε κι ένα νέο Suzuki GSX-R1000 έντονα βασισμένο στο GSX-RR που η εταιρεία εξελίσσει με θετικότατα αποτελέσματα στο MotoGP, μπορούμε να προσβλέπουμε σε ένα πολύ καυτό πρωτάθλημα WSBK για του χρόνου - ειδικά αν η Yamaha κάνει πράξη την επιστροφή της στο πρωτάθλημα με το καινούργιο της R1.

Πηγή: More Bikes

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ