Παρουσιάστηκε το Honda Motocompacto, απόγονος του Motocompo

Παρουσιάστηκε το Honda Motocompacto, απόγονος του Motocompo

H Honda παρουσίασε ένα ελαφρύ, μαζεμένων διαστάσεων όχημα που "διπλώνει" και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα τελευταία στάδια μετακίνησης. Μπορεί κάτι τέτοιο να αντικαταστήσει άλλου είδους μικρομετακινήσεις της καθημερινότητας;

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

To ορίτζιναλ Honda Motocompo βρισκόταν σε παραγωγή για μόλις 2 χρόνια, από το 1981 μέχρι το 1983, όμως αποσύρθηκε καθώς απέτυχε να πιάσει τους στόχους πωλήσεων. Όμως η ιδέα μιας μικρής μοτοσυκλέτας που μπορούσε να «διπλωθεί» και να χρησιμοποιηθεί για μικρές αποστάσεις μέσα στην πόλη παρέμεινε ζωντανή και τώρα η Honda κάνει το επόμενο βήμα σε αυτή την κατεύθυνση με το Motocompacto.



Ήδη από πέρυσι υπήρχαν οι πρώτες φήμες για την «νεκρανάσταση» του Motocompo και τώρα η Honda επίσημα παρουσίασε το νέο Motocompacto.  

Ο ρόλος του είναι ουσιαστικά να αναλαμβάνει τα τελευταία στάδια της μετακίνησης (για παράδειγμα από το σταθμό του μετρό μέχρι το γραφείο ή το σπίτι) και έτσι η αυτονομία του είναι μόλις 19 χιλιόμετρα και η μέγιστη ταχύτητά του 25 χλμ./ώρα, με τον κινητήρα του να αποδίδει 0,65 ίππους και 15,9 Νm ροπής. Αυτό το φέρνει στην ίδια κατηγορία με τα ηλεκτρικά πατίνια, χωρίς την απαίτηση διπλώματος.



 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »