net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μία από τις πολλές εικόνες που απεικονίζουν την πιθανή μορφή του 390 Adventure της KTM.

Όχι πριν το 2019…

Μια δήλωση που μας αφήνει ολίγον στα… κρύα του λουτρού έρχεται από την ΚΤΜ, η οποία δηλώνει ότι δεν θα δούμε Adventure 390 για αρκετό καιρό ακόμα.

 
Το ΚΤΜ Adventure 390 είναι ένα μελλοντικό μοντέλο το οποίο έχει καταφέρει να απασχολήσει τον ειδικό τύπο παγκοσμίως, χωρίς ουσιαστικά να έχει ανακοινωθεί τίποτα πέρα από φήμες αλλά και το βασικό «πλάνο» γύρω από τη μοτοσυκλέτα. Αυτή τη φορά, όμως, πληροφορίες από επίσημα χείλη κάνουν την εμφάνισή τους… και τα νέα δεν είναι και τόσο καλά.
 
Συγκεκριμένα, άνθρωποι της ίδιας της KTM φέρονται, σύμφωνα με τον Ινδικό ειδικό τύπο, να δήλωσαν ότι το 390 Adventure δεν θα κάνει την εμφάνισή του πριν το 2019!

Μάλιστα, προέβησαν και σε σύντομες εξηγήσεις, λέγοντας ότι θέλουν να αναπτύξουν σωστά το μοντέλο, προκειμένου να είναι ανταγωνιστικό, και «να μην δημιουργήσουν μόνο ένα Duke 390 με διαφορετικές αναρτήσεις». Λέγεται ότι ήδη έχουν δοκιμαστεί πρωτότυπα βασισμένα στο Duke 390, τα οποία αντιμετώπισαν προβλήματα. Να λοιπόν, γιατί δεν είδαμε το αναμενόμενο μοντέλο στην Intermot. 

Μπορεί λοιπόν το μοντέλο να καθυστερεί, ωστόσο καθυστερεί για καλό. Εμείς περιμένουμε…
 

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ