net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το βλέμμα και το φτιαγμένο μαλλί είναι όλα τα λεφτά. Ο David Beckham επιμελώς ατημέλητος, σε χίπστερ περιπέτεια στον Αμαζόνιο.

"Σου έσπασε η ζελατίνα Ντέιβιντ!" Το στιλ πάνω από όλα. Παίζει ρόλο και η διαφήμιση για το Triumph Scrambler στην οποία πρωταγωνιστεί.

Ο Beckham στον Αμαζόνιο με μοτοσικλέτα!

Ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής David Beckham θα είναι το αστέρι εκπομπής του BBC, για τις ανάγκες της οποίας, καβάλα στη σέλα μιας Triumph Scambler, θα "εξερευνήσει" τις περιοχές γύρω από τη Μανάους, στον Αμαζόνιο.

 
Στην εκπομπή με τίτλο David Beckham into the Unknown (Ο David Beckham στο Αγνωστο), ο άσος του ποδοσφαίρου ντυμένο... χιπστεράδικα (παλιό δερμάτινο μπουφάν, ανάλογο παντελόνι και μπότες, κράνος χωρίς ζελατίνα, κλπ), κάνει βόλτες στο τροπικό δάσος που περιβάλλει το Μανάους. Στη συγκεκριμένη πόλη της Βραζιλίας η Αγγλία πρόκειται να αντιμετωπίσει την Ιταλία για το Μουντιάλ που ξεκινάει τον Ιούνιο.

Στη σχετική ασπρόμαυρη φωτογραφία του Anthony Mandler, βλέπουμε τον πρωταγωνιστή να ποζάρει με "κακό" βλέμμα, σε λασπωμένη διαδρομή προς το άγνωστο, παρέα με ένα Triumph Scrambler -στο διαφημιστικό του οποίου θα πρωταγωνιστήσει. Το πρόγραμμα "David Bekham into the Unknown" θα μεταδοθεί από το BBC One τον Ιούνιο ώστε να συμπέσει με την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου. Καλές βόλτες Ντέιβιντ.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ