net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H G310R είναι μια (μικρό)μεσαίου κυβισμού μοτοσικλέτα, που προορίζεται για commuting χρήση, χωρίς να αποκλείει τα ταξιδάκια και την γρήγορη οδήγηση.

Η προσθήκη fairing αλλά και οι αλλαγές στην θέση οδήγησης, θα έχουν ως αποτέλεσμα μια έκδοση διαφορετικού προσανατολισμού

Ντυμένo G310R

Τον κωδικό U69 και αλλαγές που αφορούν στην απόδοση θα φέρει η φημολογούμενη νέα έκδοση του naked G310R, που πρόκειται να βάλει τους Βαυαρούς στην κατηγορία των μικρομεσαίων sport μοτοσικλετών.

 
Η μοτοσικλέτα θα βασίζεται φυσικά στο G310R που παρουσιάστηκε πρόσφατα αλλά η προσθήκη fairing, η διαφορετική εργονομία που θα προκύψει από την πιο sport θέση οδήγησης όσο και οι αλλαγες σε κινητήρα και κιβώτιο, θα διαμορφώνουν μια έκδοση αρκετά διαφοροποιημένη σε σχέση με το naked, προκειμένου να μην υπάρχει εσωτερικός αναταγωνισμός μεταξύ των δυο μοντέλων. 

Την εξέλιξη της μοτοσικλέτας έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου η BMW, ενώ θα κατασκευάζεται από την ινδική TVS, όπως άλλωστε και τo G310R. Φαίνεται λοιπόν ότι γίνεται πράξη ο στρατηγικός σχεδιασμός της BMW, που θέλει η συνεργασία με την TVS να έχει ως αποτέλεσμα πληθώρα νέων μοντέλων μικρού και μεσαίου κυβισμού. 

Υπενθυμίζουμε επίσης, ότι υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες για την παρουσίαση ενός μεσαίου κυβισμού on-off, από την σύμπραξη των δυνάμεων BMW και TVS.  

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ