net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στο τεύχος του MotoΤρίτη που κυκλοφορεί, μάθετε για το νέο τρίροδο της Yamaha και το μικρομέγαλο scooter της Peugeot!

Στην Ολλανδία είχαμε την πρώτη μας επαφή με το νέο τρίροδο της Yamaha

Ένα Mini GT θα μπορούσε κανείς να αποκαλέσει το 150άρι Citystar της Peugeot.

Μεγάλο αφιέρωμα με τα Best Test παπιά και scooter του πρώτου 6μήνου 2014

Νέο τρίροδο, mini GT και Best Test 6μήνου

Σε αυτό το Moto Τρίτη, ταξιδεύουμε στην Ολλανδία για το πρώτο τρίροδο της Yamaha, Tricity 125. Δοκιμάζουμε πρώτοι το Peugeot Citystar 150 και παρουσιάζουμε τις καλύτερες δοκιμές του 6μήνου με παπιά και scooter.

 
Σε αυτό το τεύχος, αποστολή μας, η παρουσίαση του πρώτου τρίροδου από την Yamaha, Tricity 125, με δυνατότητα οδήγησής του με δίπλωμα κατηγορίας Α1, πανάλαφρο στα 152 κιλά και αναμενόμενη τιμή κάτω από 4.000 ευρώ!

Δοκιμάζουμε πρώτοι το νέο Peugeot Citystar 150. Ένα scooter με GT χαρακτήρα και συμπεριφορά, μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους και compact διαστάσεις.

Ένα μεγάλο αφιέρωμα στις δοκιμές του 1ου εξαμήνου, με τα καλύτερα test από scooter και παπιά της αγοράς.

Ακόμη, βρείτε το μεταχειρισμένο που σας ταιριάζει, στο αγοραστικό αφιέρωμα με μεταχειρισμένα scooter από 100 έως 400 κυβικά εκατοστά.

Καλοκαιρινή ανασκόπηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbike, λίγο καιρό πριν οι ομάδες επιστρέψουν στα pits για τον 10ο γύρο στην Ισπανία. Έχει στο τσεπάκι του τον τίτλο και πάλι ο Tom Sykes;

Στο ένθετο Adventure & Touring αυτού του τεύχους, ακολουθήστε το δεύτερο μέρος του Εγχειρίδιου του Χωμάτινου Ταξιδιώτη.

Τέλος, μη χάσετε την ενότητα Moto Pages. Επειδή η αγορά του νέου δικύκλου είναι μόνο η αρχή, το Moto Pages είναι εδώ για να σας ενημερώσει για όλα τα υπόλοιπα! Εξοπλισμός, αξεσουάρ, υπηρεσίες, αλλά και ταξιδιωτικές προτάσεις για το Σαββατοκύριακο, παρουσιάζονται σε έναν υπερπλήρη οδηγό που θα σας καθοδηγήσει σε κάθε σας βήμα.

Και όπως πάντα, ΜΟΝΟ στο Moto Τρίτη, ο πληρέστερος ΟΔΗΓΟΣ για αγορά καινούργιου ή μεταχειρισμένου δικύκλου (τιμές ανά κατηγορία, τεχνικά χαρακτηριστικά, προσφορές).

Αν, λοιπόν, η ποιότητα είναι σημαντική για την ενημέρωσή σας, μη χάσετε το τεύχος του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί!

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ