net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Γεμάτο δοκιμές και αφιερώματα είναι το νέο τεύχος του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα. Μόνο με 1,95 ευρώ!

Δοκιμάζουμε Πρώτοι: Kawasaki Ninja 250SL

Δοκιμάζουμε Πρώτοι: Suzuki Burgman 200 ABS

Δοκιμάζουμε: Ducati Monster 821

Αφιέρωμα: Best seller scooter 300 κ.εκ. με τροχούς 16 ιντσών

Νέο τεύχος που ξεχειλίζει!

Μια μικρή sport μοτοσικλέτα, μια απολαυστική γυμνή, ένα μεσαίο GT scooter που τα βάζει με όλα, και ένα μικρό που τρυπώνει παντού, φιλοξενούνται μεταξύ πολλών ακόμη θεμάτων στο νέο MotoΤρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

 
Το δεύτερο τεύχος της χρονιάς συνεχίζει στα χνάρια του πρώτου, με πλούσια θεματολογία που θα ικανοποιήσει και τον πλέον απαιτητικό. Πάμε να τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά γιατί αυτά που έχουμε ετοιμάσει για εσάς είναι πραγματικά πολλά!

Δοκιμάζουμε Πρώτοι: Kawasaki Ninja 250SL
Ταχύ και θαυματουργό, τόσο στην πόλη, όσο και σε δρόμο με στροφές, αλλά και στην πίστα, το νέο Ninja 250SL, το μικρότερο μέλος της διάσημης οικογένειας της Kawasaki. Με πλαίσιο χωροδικτύωμα(!), ζωηρό μονοκύλινδρο κινητήρα και προσιτή τιμή, το Ninjaκι τιμά το μεγάλο όνομα που φέρει στα πλαστικά του, ανάβει τα αίματα και σε βάζει στην πρίζα.

Δοκιμάζουμε Πρώτοι: Suzuki Burgman 200 ABS
Το ανανεωμένο 200άρι GT scooter της Suzuki προτάσσει πολυτελές, premium και δυναμικό ύφος, παντρεύοντας το με κορυφαία χρηστικότητα, όπως αρμόζει άλλωστε σε ένα Burgman! Δυνατός κινητήρας, τεράστιοι αποθηκευτικοί χώροι, σέλα-πολυθρόνα και φυσικά το ABS είναι τα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει και να σας κλείνει πονηρά το μάτι.

Δοκιμάζουμε: Ducati Monster 821
Το νέο ιταλικό Τέρας βάζει τέλος στα μικρότερα αερόψυκτα Monster, και την ίδια στιγμή χτυπά όλες τις αισθήσεις του αναβάτη με τη μία! Σχεδίαση, κινητήρας, συμπεριφορά και ένας ήχος από άλλο πλανήτη, καταφέρνουν και μεταμορφώνουν ακόμη και την πιο σύντομη βόλτα με το 821 σε μοναδική εμπειρία. Η τέλεια μοτοσικλέτα για βόλτα κάθε μέρα, όλη μέρα;

Δοκιμάζουμε: KYMCO Agility 16+ 200i
Συν στην άνεση, συν στην προσβασιμότητα, συν στην αυτονομία αλλά και στην ευελιξία! Το προσιτό και μοντέρνο σε σχεδίαση Agility 16+ αποτελεί την τελευταία προσθήκη στη δημοφιλή σειρά της KYMCO και έρχεται να διαγράψει τα προβλήματα της καθημερινότητας μια και καλή.

Αγοραστικό-Scooter στα 300 κ.εκ. με τροχούς 16 ιντσών
Τα scooter με τροχούς 16 ιντσών έχουν αναπτύξει τη δική τους στενή σχέση με τους ελληνικούς δρόμους, όπως και γενικότερα τα μοντέλα που ανήκουν στη δημοφιλέστατη μεσαία κατηγορία. Εμείς συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε επτά best seller της ελληνικής αγοράς με μοτέρ 300 κ.εκ. και 16ρηδες τροχούς, που απλά δεν πρέπει να αγνοήσετε.

Αγοραστικό-Μεσαία Adventure στα 500-700 κ.εκ. 
Η νέα γενιά μεσαίων on-off/adventure μοτοσικλετών έχει κάτι για όλες τις τσέπες δίνοντας έτσι σε όλους τη δυνατότητα να κάνουν το δικό τους ταξίδι περιπέτειας. Για αυτό και εμείς σας παρουσιάζουμε πέντε προτάσεις που μπορούν να σας πάνε ένα βήμα παραπέρα, και να σας προσφέρουν την πολυπόθητη αίσθηση περιπέτειας, χωρίς να θυσιάζουν τη χρηστικότητα και την οικονομία.

Αφιέρωμα: Επιλέγοντας ελαστικό στην Ελλάδα 
Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το κεφάλαιο ελαστικά για την ασφάλειά μας, αλλά και για να απολαμβάνουμε την οδήγηση της μοτοσικλέτας μας. Με το συγκεκριμένο αφιέρωμα-οδηγό εξετάζουμε τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης, τι πρέπει να προσέχουμε κατά την επιλογή νέου ελαστικού αλλά και το τι πρέπει να κάνουμε για να κρατήσουμε τα ελαστικά μας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μέχρι το τέλος της ζωής τους.

Αφιέρωμα: Εξουσιοδοτημένο Piaggio Service
Ένα οργανωμένο και πιστοποιημένο δίκτυο αλλά και οι έξτρα υπηρεσίες που προσφέρει μια εταιρία μετά την αγορά ενός δικύκλου μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο κατά την επιλογή του επόμενου καινούριου ή μεταχειρισμένου δικύκλου μας. Σε αυτό το τεύχος σας παρουσιάζουμε τις after sales υπηρεσίες, εγγυήσεις και προνόμια που προσφέρει ο Όμιλος Piaggio στη χώρα μας που δείχνουν ξεκάθαρα ότι η αγορά ενός δικύκλου είναι απλά η αρχή μιας πολύ δυνατής σχέσης.

Το ένθετο Adventure & Touring, του συνεργάτη του περιοδικού Νίκου Σπανού, έχει τη δική του ξεχωριστή θέση στο Moto Τρίτη με πληροφορίες για τα οργανωμένα ταξίδια περιπέτειας. Σε αυτό το τεύχος διαβάζουμε το πέμπτο μέρος του Transhellenic Expedition. Η περιπέτεια συνεχίζεται από την Νιάλα στη Σαμαρίνα!

Από το νέο τεύχος του Moto Τρίτη δεν λείπουν φυσικά ούτε και τα τελευταία δίτροχα νέα από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, τα αγωνιστικά νέα, όπου σας παρουσιάζουμε τις αγωνιστικές ομάδες της Yamaha, αλλά ούτε και οι τελευταίες προσφορές της αγοράς.

Επίσης, στην ενότητα Δίκυκλο και Ηλεκτροκίνηση θα βρείτε πληροφορίες και αναλύσεις για το γενναίο αυτό νέο κόσμο, αλλά και παρουσιάσεις ηλεκτρικών δικύκλων που μας τράβηξαν την προσοχή.

Τέλος, μη χάσετε την ενότητα Moto Pages. Επειδή η αγορά του νέου δικύκλου είναι μόνο η αρχή, το Moto Pages είναι εδώ για να σας ενημερώσει για όλα τα υπόλοιπα! Εξοπλισμός, αξεσουάρ, υπηρεσίες, αλλά και ταξιδιωτικές προτάσεις για το Σαββατοκύριακο, παρουσιάζονται σε έναν υπερπλήρη οδηγό που θα σας καθοδηγήσει σε κάθε σας βήμα.

Και όπως πάντα, ΜΟΝΟ στο Moto Τρίτη, ο πληρέστερος ΟΔΗΓΟΣ για αγορά καινούργιου ή μεταχειρισμένου δικύκλου (τιμές ανά κατηγορία, τεχνικά χαρακτηριστικά, προσφορές).

Αν, λοιπόν, η ποιότητα είναι σημαντική για την ενημέρωσή σας, μη χάσετε το τεύχος του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί!

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ