net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο τεύχος του Moto Τρίτη, αύριο Τρίτη 26/4 στα περίπτερα με μόλις 1,95 ευρώ!

Νέο τεύχος Moto Τρίτη!

To νέο Moto Τρίτη κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα με μόλις 1,95 ευρώ! Στις σελίδες του θα βρείτε, μεταξύ άλλων, τις πρώτες μας εντυπώσεις από τα ανανεωμένα Honda NC750X και Integra αλλά και πέντε συνολικά δοκιμές (Honda Africa Twin DCT, Triumph Tiger Explorer, Piaggio Liberty 150, BMW C 650 Sport, Keeway Logik 150)!

 
Διαβάστε στο νέο τεύχος Μoto Τρίτη: 

Αποστολή Ισπανία: Ανανεωμένα Honda NC750X & Integra
Φρεσκαρισμένα αισθητικά, βελτιωμένα στον τομέα των αναρτήσεων και των φρένων αλλά και με νέο λογισμικό για το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, τα ανανεωμένα NC750X και Integra, παρουσιάζονται πιο ώριμα και χρηστικά από ποτέ, για καθημερινή χρήση εντός και εκτός των τειχών μιας πόλης. Ταξιδέψαμε στην Malaga της Ισπανίας για την πρώτη επαφή με τα αυτά τα πολύ σημαντικά μοντέλα της Honda και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

Δοκιμάζουμε: Piaggio Liberty iGET 150
Μετά από τη ριζική ανανέωση του Liberty, η ιταλική εταιρία έχει πλέον στην φαρέτρα της ένα πολύ δυνατό “χαρτί”. Το πλήρως ανανεωμένο scooter, με τον δυνατό αερόψυκτο κινητήρα των 150 κ.εκ., έκανε άλμα στην ποιότητα κατασκευής του, σε σχέση με την προηγούμενη γενιά και παρουσιάζεται ισχυρότερο σε όλους τους τομείς, ικανό να διεκδικήσει την κορυφή της κατηγορίας του.

Δοκιμάζουμε: Triumph Tiger Explorer
Με τις νέες ημι-ενεργητικές του αναρτήσεις, αλλά και τα υπόλοιπα ανανεωμένα ηλεκτρονικά του συστήματα, ο ανανεωμένος Εξερευνητής των Βρετανών, απέκτησε μια σαφώς πιο πολυδιάστατη προσωπικότητα. Πλέον το μέγιστο on-off της Triumph συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο προηγμένες μοτοσικλέτες της κατηγορίας του και προσπαθεί να διεκδικήσει το δικό του μερίδιο στην αγορά. Μπορεί να το κάνει αυτό;

Δοκιμάζουμε: Honda CRF1000L Africa Twin DCT
Μετά τη δοκιμή της έκδοσης με το μηχανικό κιβώτιο, έρχεται η σειρά της Africa Twin με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη το γνωστό πλέον DCT. Αυτή είναι και η πρώτη on-off στην ιστορία με αυτόματο κιβώτιο. Τι προσφέρει το εν λόγω κιβώτιο στην ολοκαίνουρια μοτοσικλέτα της Honda με το θρυλικό όνομα;

Δοκιμάζουμε: BMW C 650 Sport
To C 650 Sport έρχεται να εντυπωσιάσει με την δυναμική του σχεδίαση αλλά και τους προσφερόμενους χώρους για αναβάτη και συνεπιβάτη. Με κορυφαία ποιότητα κατασκευής, έναν πανίσχυρο δικύλινδρο στα σωθικά του και διαφορετική θέση οδήγησης από το GT αποτελεί την σπορ πρόταση των Βαυαρών στην κατηγορία. Είναι στα αλήθεια τόσο διαφορετικό;

Δοκιμάζουμε: Keeway Logic 150
Το Logic φέρει μεγάλους τροχούς και επίπεδη ποδιά και αποτελεί ένα ιδιαίτερα προσιτό scooter, με υγρόψυκτο κινητήρα που μπορεί να σας συντροφεύει στην καθημερινότητά σας. Το δοκιμάζουμε και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

Naked στα 300-400 κ.εκ.
Οι μοτοσικλέτες μικρού-μεσαίου κυβισμού βρίσκονται σε πραγματική άνθηση τον τελευταίο. Είναι πραγματικές μοτοσικλέτες σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή, όμως αυτό δεν είναι το μοναδικό τους ατού. Έχουν χαμηλό κόστος χρήσης, αποτελούν ιδανικά εργαλεία για καθημερινή μετακίνηση και μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και εκτός των τειχών της πόλης. Προσφέρουν παράλληλα πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά ενώ αξιοπρόσεκτη είναι και η ποιότητα κατασκευής τους. Μοτοσικλέτες με ξεχωριστό design που τα έχουν όλα; Ακριβώς αυτό!

Παπιά κάτω από 2.000 ευρώ
Τα παπιά είναι τα απόλυτα δίκυκλα όταν η οικονομική μετακίνηση έχει την απόλυτη προτεραιότητα. Καταναλώνουν ελάχιστα, απαιτούν μόνο τα απολύτως απαραίτητα για τη διαδικασία συντήρησής τους και στο κέντρο της πόλης η χρηστικότητα που προσφέρουν είναι ασύγκριτη. Ιδού τρεις προτάσεις που έχουν πολλά να πουν, με τιμή που δεν ξεπερνά τα 2.000 ευρώ.

Αφιέρωμα KYMCO: Εξουσιοδοτημένο service και after sales 
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις υπηρεσίες που προσφέρει η KYMCO μετά την αγορά του δικύκλου της επιλογής σας.

…όλα αυτά αλλά και νέα μοτοσικλετιστικού ενδιαφέροντος από τον διεθνή χώρο και την Ελλάδα, αγωνιστικά νέα, πληθώρα νέων προϊόντων, χρήσιμες πληροφορίες και ενημερωμένες τιμές νέων και μεταχειρισμένων μοτοσικλετών, μπορείτε να τα βρείτε στο νέο τεύχος του Μoto Τρίτη!

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ