net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο Moto Τρίτη, αύριο στα περίπτερα με μόλις 1,95 ευρώ.

Δοκιμάζουμε: Royal Enfield Continental GT

Δοκιμάζουμε: Ducati Scrambler Urban Enduro

Συγκριτικό: Suzuki V-Strom 650 vs 1000.

Δοκιμάζουμε: Yamaha MT-125

Νέο τεύχος Moto Τρίτη, στα περίπτερα!

Τα τελευταία νέα για την EICMA, τρεις δοκιμές (Ducati Scrambler Urban Enduro, Endield Continental GT, Yamaha MT-125) και ένα συγκριτικό (Suzuki V-Strom 650 vs 1000). Στα περίπτερα με το νέο Moto Τρίτη!

 
Το νέο Moto Τρίτη είναι έτοιμο και σας περιμένει στα περίπτερα, όπως πάντα γεμάτο με πλούσια ύλη και μόλις με 1,95 ευρώ. Πάμε να δούμε συνοπτικά τι θα βρείτε στις σελίδες του.

EICMΑ-Scoop
Το μεγάλο γεγονός της χρονιάς πλησιάζει! Εμείς συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε όλες τις τελευταίες εξελίξεις για τα νέα μοντέλα που θα δούμε ή φημολογείται ότι θα δούμε στην ιταλική έκθεση! Δεκάδες τα νέα μοντέλα.

Δοκιμάζουμε: Yamaha MT-125
Ευρύχωρη θέση οδήγησης, κοφτερές γραμμές, εντυπωσιακή εμφάνιση. Το μικρότερο μέλος της οικογένειας MT, με τον δυνατό υγρόψυκτο κινητήρα του και το προαιρετικό ABS στον εξοπλισμό του κάνει την μετακίνηση στην πόλη παιχνιδάκι και αποτελεί ιδανική λύση για νέους αναβάτες αλλά και για τους πιο έμπειρους που ψάχνουν την επόμενη μικρή μοτοσικλέτα τους για αστική χρήση.

Δοκιμάζουμε: Ducati Scrambler Urban Enduro
Η πιο εντυπωσιακή ίσως έκδοση της νέας ιταλικής μοτοσικλέτας με τα ρετρό σχεδιαστικά στοιχεία. Απίστευτα διασκεδαστική και ιδιαίτερα ευέλικτη η Scrambler Urban Enduro μπορεί να αποτελέσει την επόμενη μεγάλη μοτοσικλέτα σας για να κινείστε καθημερινά στο αστικό και περιαστικό περιβάλλον με ιδιαίτερο στιλ που ξεχωρίζει από μακριά.

Δοκιμάζουμε: Royal Enfield Continental GT
Η νέα ρετρό μοτοσικλέτα της ινδικής εταιρίας κάνει την εμφάνισή της στην ελληνική αγορά και εμείς βρισκόμαστε στη σέλα της για να διαπιστώσουμε τα καινούρια πράγματα που μας φέρνει αυτό το ξεχωριστό μοντέλο της Royal Enfield.

Συγκριτική παρουσίαση: Suzuki V-Strom 650 & V-Strom 1000
Μια από τις πλέον αγαπημένες on-off του ελληνικού κοινού απέναντι στο μεγαλύτερο αδερφό μοντέλο. Τις οδηγούμε δίπλα-δίπλα, και ανακαλύπτουμε τα δυνατά χαρτιά της καθεμίας. Διαβάστε το άρθρο για να μάθετε ποια σας ταιριάζει καλύτερα.

Aφιέρωμα: Τα best sellers των εταιριών
Ένα μεγάλο αγοραστικό αφιέρωμα με τα best selling μοντέλα των εταιριών. Δείτε ποια δίκυκλα έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του ελληνικού δίτροχου κοινού.

Τέλος, μη χάσετε την ενότητα Moto Pages. Επειδή η αγορά του νέου δικύκλου είναι μόνο η αρχή, το Moto Pages είναι εδώ για να σας ενημερώσει για όλα τα υπόλοιπα! Εξοπλισμός, αξεσουάρ και υπηρεσίες παρουσιάζονται σε έναν υπερπλήρη οδηγό που θα σας καθοδηγήσει σε κάθε σας βήμα. 

Βρείτε σε αυτό το τεύχος ένα αφιέρωμα για το πώς να επιλέξετε το σωστό σπορ ελαστικό για τη street μοτοσικλέτα σας αλλά και το πρώτο μέρος από το αφιέρωμά μας για το τι πρέπει να γνωρίζετε για τα λιπαντικά.

Από το νέο τεύχος του Moto Τρίτη δεν λείπουν φυσικά ούτε και τα τελευταία δίτροχα νέα από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Και όπως πάντα, ΜΟΝΟ στο Moto Τρίτη, ο πληρέστερος ΟΔΗΓΟΣ για αγορά καινούργιου (τιμές ανά κατηγορία, τεχνικά χαρακτηριστικά, προσφορές).

Αν, λοιπόν, η ποιότητα είναι σημαντική για την ενημέρωσή σας, μη χάσετε το τεύχος του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί!

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ