net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο τεύχος του Moto Τρίτη (no3) στις 29 Μαρτίου στα περίπτερα. Με μόλις 1,95 ευρώ.

Οδηγούμε αποκλειστικά στην Ισπανία το νέο Yamaha MT-03 και το Yamaha MT-09 Traction Control.

Δοκιμάζουμε: Honda Africa Twin CRF1000L

Δοκιμάζουμε: KYMCO People GTi 300 ABS

Δοκιμάζουμε: Ανανεωμένο BMW C 650 GT

Δοκιμάζουμε: LML Star 150 CVT

Νέο Τεύχος Moto Τρίτη

Στην Ισπανία για την αποκλειστική παρουσίαση του νέου Yamaha MT-03 και του ανανεωμένου MT-09 με Traction Control, στη σέλα της νέας Honda Africa Twin, βολτάροντας με τον υπερ-τουρίστα της BMW, C 650 GT, στους δρόμους της πόλης με τον 300άρη πύραυλο KYMCO People GTi 300 ABS. Αυτά και πολλά περισσότερα στο νέο τεύχος του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα.

 
Στο νέο τεύχος του Moto Τρίτη, που κυκλοφορεί -φυσικά- την Τρίτη, 29 Μαρτίου, μπορείτε να διαβάσετε: 

Αποκλειστικό-Αποστολή Ισπανία: Yamaha MT-03
Ταξιδέψαμε στο Alicante της Ισπανίας ως το μοναδικό ελληνικό μέσο και ήρθαμε για πρώτη φορά σε επαφή με το Yamaha MT-03, το νεότερο μέλος της οικογένειας των MT. Με επιθετική και μοντέρνα αισθητική που ακολουθεί την οικογενειακή ταυτότητα των MT, σύγχρονο και δυνατό εν σειρά δικύλινδρο κινητήρα 320 κ.εκ., ABS στον στάνταρ εξοπλισμό και δυναμική συμπεριφορά στο δρόμο, το MT-03 ρίχνεται σε μια κατηγορά που έχει πάρει φωτιά τα τελευταία χρόνια και δείχνει πως έχει όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει στην καθημερινότητά σας.

Αποκλειστικό-Αποστολή Ισπανία: MT-09 Traction Control
Στο Alicante είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε αποκλειστικά και το MT-09 στο οποίο οι Ιάπωνες τοποθέτησαν για πρώτη φορά σύστημα ελέγχου πρόσφυσης του πίσω τροχού. Σε συνδυασμό με τις άλλες μικρές αλλαγές που πραγματοποίησαν έκαναν την απίστευτα διασκεδαστική best seller μοτοσικλέτα τους ακόμη καλύτερη.

Δοκιμή: Honda Africa Twin CRF1000L
Η νέα Africa Twin κατάφερε να το διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του δίτροχου κοινού σε όλο τον κόσμo από την ώρα που παρουσιάστηκε μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη ιαπωνική on-off πάτησε επιτέλους τους τροχούς της στη χώρα μας και βρέθηκε στα χέρια μας για τη δοκιμή της. Ο μύθος της  Africa Twin συνεχίζεται σε ένα ολοκαίνουριο σύγχρονο πακέτο για τον 21ο αιώνα, με ακόμη περισσότερες βλέψεις για χωμάτινες περιπέτειες και εξερευνήσεις, χωρίς να θυσιάζει την καθημερινή χρηστικότητα. Η ιδανική μοτοσικλέτα για τον Έλληνα αναβάτη;

Δοκιμάζουμε: BMW C 650 GT
Χλιδή, άνεση, προστασία, επιδόσεις. Όλα αυτά το C 650 GT τα έχει και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις, τόσο μεγάλες που βάζει δύσκολα στον ανταγωνισμό του αλλά και στις μεγάλες τουριστικές μοτοσικλέτες τις οποίες και προκαλεί στα ίσια! Το ανανεωμένο mega GT scooter της γερμανικής εταιρίας βελτιώθηκε στα σημεία, έγινε ακόμη πιο ασφαλές με την προσθήκη του traction control και του Side View Assist (παγκόσμια πρωτιά για τους Γερμανούς) και παρουσιάζεται ακόμη πιο ολοκληρωμένο από τον προκάτοχό του.

Δοκιμάζουμε: KYMCO People GTi 300 ABS
Ο αστικός πύραυλος εδάφους-εδάφους που ακούει στο όνομα People GTi 300 έγινε ακόμη πιο ασφαλής με την KYMCO να το προσφέρει πλέον και σε έκδοση ABS με το τελευταίας γενιάς σύστημα της Bosch. Τρελά γκάζια από μόλις 300 κ.εκ., υψηλή ποιότητα κατασκευής, σπορ συμπεριφορά αλλά και ABS σε μια τιμή που δεν μπορεί να αγνοήσει κανείς. Είναι αυτό το καλύτερο scooter με τροχούς 16 ιντσών για το αστικό και περιαστικό περιβάλλον;

Δοκιμάζουμε: LML Star 151 Auto
Ένα από τα αστέρια της πόλης, το scooter της LML, απευθύνεται στους λάτρεις του ρετρό, οι οποίοι ωστόσο, δεν θέλουν να θυσιάσουν την χρηστικότητα που προσφέρει η αυτόματη μετάδοση. Με απαράμιλλη ευελιξία, μεταλλικό μονοκόκ πλαίσιο-κοστούμι και ζωηρό 150άρη κινητήρα η Star 151 Auto μπορεί να ομορφύνει την καθημερινότητά σας, τη δική σας αλλά και των γύρω σας! 

Best Buy: on-off 250 κ.εκ. που κάνουν για όλα!
Τα 250άρια on-off είναι μια κατηγορία που απλά κάνει για όλα! Προσφέρουν ταχύτητα και άνεση στην καθημερινή μετακίνηση, αποτελούν άριστη επιλογή ως μέσο απόδρασης για τις καλοκαιρινές σας διακοπές έχουν μια ιδιαίτερα προσιτή τιμή και παράλληλα απόλυτα λογικό κόστος χρήσης και συντήρησης. Παράλληλα προσφέρουν στον αναβάτη τους και ένα μεγάλο μπόνους αφού θα σταθούν άξιοι σύμμαχοί στα πρώτα του βήματα στο χώμα, με τις δυνατότητές τους να εκτιμώνται και από τους εμπειρότερους αναβάτες. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο για μια καθημερινή μοτοσικλέτα όλα-σε-ένα;

Best Buy: Προσιτά retro scooters 
Με τη ρετρό σχεδίαση να είναι ένα από τα απόλυτα must στους δύο τροχούς αυτή τη στιγμή, τα ρετρό scooter με ιδιαίτερα προσιτή τιμή είναι πιο ποθητά από ποτέ. Προσφέρουν εξαιρετική ευελιξία στο κέντρο της πόλης, απίστευτη φιλικότητα για όλα τα αναστήματα και κόστος χρήσης και συντήρησης που δεν μπορεί να αγνοήσει κανείς. Διαβάστε για τρεις προτάσεις που αξίζουν της προσοχής σας.

Αφιέρωμα SYM: Εξουσιοδοτημένο service και after sales 
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις υπηρεσίες που προσφέρει η SYM μετά την αγορά του δικύκλου της επιλογής σας.

Τέλος, μη χάσετε την ενότητα Moto Pages. Επειδή η αγορά του νέου δικύκλου είναι μόνο η αρχή, το Moto Pages είναι εδώ για να σας ενημερώσει για όλα τα υπόλοιπα! Εξοπλισμός, αξεσουάρ και υπηρεσίες παρουσιάζονται σε έναν υπερπλήρη οδηγό που θα σας καθοδηγήσει σε κάθε σας βήμα.

Και όπως πάντα τα σημαντικότερα νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο, προσφορές σε νέα μοντέλα και αξεσουάρ, φωτοαγγελίες, προϊόντα, όλοι οι τιμοκατάλογοι με τις επίσημες τιμές των νέων μοντέλων του 2016 και πολλά άλλα.

Αν, λοιπόν, η ποιότητα είναι σημαντική για την ενημέρωσή σας, μη χάσετε το τεύχος του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί αύριο 29 Μαρτίου, με μόλις 1,95 ευρώ!

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ