net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο Moto Τρίτη αύριο στα περίπτερα με μόλις 1,95 ευρώ.

Δοκιμάζουμε Πρώτοι: MV Agusta F3 800

Δοκιμάζουμε: AJP PR4 Enduro

Συγκριτικό: Yamaha MT-09 vs MT-07.

Νέο Moto Τρίτη: Από scooter μέχρι supersport!

Στη σέλα της MV Agusta F3 800, διαλέγοντας ανάμεσα στα Yamaha MT-07 και ΜΤ-09, στο χώμα με το AJP PR4 Enduro. Αυτά συν ένα μεγάλο αφιέρωμα στο after sales των εταιριών και πολλά ακόμη έχει το νέο Moto Τρίτη που κυκλοφορεί!

 
'Αλλο ένα τεύχος Moto Τρίτη καταφθάνει στα περίπτερα σήμερα Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου και όπως πάντα σας περιμένει γεμάτο δοκιμές, ρεπορτάζ και χρήσιμες πληροφορίες. Ακολουθούν συνοπτικά τα πολύ ενδιαφέροντα θέματα που θα βρείτε στις σελίδες του.

Δοκιμάζουμε Πρώτοι: MV Agusta F3 800
Με επιδόσεις σαφώς υψηλότερες από τις Supersport 600 παραγωγής και βάρος αρκετά χαμηλότερο από τα Superbike 1000, η πανέμορφη Ιταλίδα F3 800 θέλει να γίνει η αγαπημένη Sport μοτοσικλέτα του εκλεκτικού χομπίστα, ένας μοναδικός σε χαρακτήρα και απόδοση φονέας γιγάντων, σε πίστα και δρόμο.

Δοκιμάζουμε: AJP PR4 Enduro
Η εταιρία από την Πορτογαλία διαθέτει μερικές ενδιαφέρουσες μοτοσικλέτες για τους λάτρεις του Enduro, ειδικά τους χομπίστες, σε άκρως δελεαστικές τιμές. Το PR4 Enduro αποτελεί τη μεσαία πρόταση της AJP, ανάμεσα στα PR3 και PR5, και εντυπωσιάζει ευχάριστα με τις δυνατότητές του αλλά και με την τιμή του.

Δοκιμάζουμε: Keeway Cityblade 125
Η αστική Λεπίδα της Keeway βρίσκεται εδώ για να κόψει στα δύο την κίνηση της πόλης. Εμείς βρεθήκαμε στην έκδοση με τον κινητήρα των 125 κ.εκ. και διαπιστώσαμε ότι η λεπίδα του είναι καλά ακονισμένη και μάλιστα σε πολύ ενδιαφέρουσα τιμή.

Συγκριτικό: Yamaha MT-09 vs Yamaha MT-07
Η σκοτεινή πλευρά της Ιαπωνίας, όπως πλασσάρεται η οικογένεια MT της Yamaha, ξεκίνησε με το 3κύλινδρο 09 και συνέχισε με 07. Αγνή δίτροχη διασκέδαση σε τιμή που τσακίζει. Κοιτώντας και τις πολύ καλές πωλήσεις τους και στη χώρα μας, αποφασίσαμε να τις βάλουμε δίπλα-δίπλα, για να δούμε που υπερέχει η κάθε μοτοσικλέτα και ποια τα καταφέρνει καλύτερα σε κάθε περίσταση.

Τα πάντα για το after sales των εταιριών
Η εξυπηρέτηση του αναβάτη μετά την αγορά δικύκλου αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη αξία καθώς συχνά πρωταγωνιστεί στα κριτήρια επιλογής, πριν προχωρήσει ο αναβάτης στην αγορά. Γι αυτό το λόγο εμείς συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τις παροχές σε υπηρεσίες που προσφέρουν μερικές από τις σημαντικότερες εταιρίες του χώρου στην Ελλάδα.

Αφιέρωμα ελαστικά: Έρχεται χειμώνας, ώρα για αλλαγή
Το καλοκαίρι μας αποχαιρετά σταδιακά και οι πρώτες καλές βροχές κάνουν την εμφάνισή τους. Παράλληλα οι θερμοκρασίες αρχίζουν να πέφτουν και όλα μας προϊδεάζουν για το τι θα επακολουθήσει το χειμώνα. Αυτή, όπως καταλαβαίνετε είναι και η καλύτερη περίοδος για να προχωρήσουμε στην αλλαγή ελαστικών του δικύκλου μας. Δείτε τι πρέπει να προσέξετε για να διαλέξετε τον κατάλληλο τύπο ελαστικού για το δίκυκλό σας.

Τέλος, μη χάσετε την ενότητα Moto Pages. Επειδή η αγορά του νέου δικύκλου είναι μόνο η αρχή, το Moto Pages είναι εδώ για να σας ενημερώσει για όλα τα υπόλοιπα! Εξοπλισμός, αξεσουάρ και υπηρεσίες παρουσιάζονται σε έναν υπερπλήρη οδηγό που θα σας καθοδηγήσει σε κάθε σας βήμα.

Και όπως πάντα, ΜΟΝΟ στο Moto Τρίτη, ο πληρέστερος ΟΔΗΓΟΣ για αγορά καινούργιου (τιμές ανά κατηγορία, τεχνικά χαρακτηριστικά, προσφορές).

Αν, λοιπόν, η ποιότητα είναι σημαντική για την ενημέρωσή σας, μη χάσετε το τεύχος του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί!

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ