net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το TC65

To TC50

Husqvarna Mini Motocross

Η εταιρεία παρουσίασε δύο νέα μοντέλα 50 και 65 κ.εκ. στην κατηγορία mini motocross, που απευθύνονται στους μικρούς αναβάτες που αγαπούν το χώμα.

 
Η Husqvarna μόλις μας παρουσίασε τα δύο νέα mini motocross μοντέλα της, τα TC 50 και TC 65, τα οποία φυσικά βασίζονται στα μεγαλύτερα, full-size μοντέλα της. 

Οι μοτοσυκλέτες είναι εξοπλισμένες με συμπαγείς, δίχρονους κινητήρες και φέρουν κορυφαίας τεχνολογίας αναρτήσεις και πλαίσιο, για την εξασφάλιση κορυφαίας απόδοσης στο χώμα. 

Το μοντέλο TC 50 φέρει και τον μικρότερο εκ των δύο κινητήρων, ο οποίος έχει σχεδιαστεί με σκοπό ο στρόφαλος του να είναι όσο γίνεται κοντά στο κέντρο βάρους της μοτοσυκλέτας. Είναι εξοπλισμένο με φυγοκεντρικό συμπλέκτη, ενώ είναι διαθέσιμο και με κιτ περιορισμού (ναι, περιορισμού!) ισχύος στους 5,5 ίππους, για τα παιδιά με μηδενική εμπειρία. Επίσης, είναι εξοπλισμένο με τις αναρτήσεις AER της WP εμπρός και ένα πλήρως ρυθμιζόμενο WP αμορτισέρ πίσω. 

Το μεγαλύτερο TC 65 φέρει χειροκίνητο, υδραυλικό συμπλέκτη και κιβώτιο 6 ταχυτήτων, για μια πλήρη εμπειρία οδήγησης. Ο κινητήρας των 65 κ.εκ. φέρει μια βαλβίδα εξάτμισης ελεγχόμενη από πίεση (PCEV) για την ρύθμιση της απόδοσης του, ενώ το μοντέλο διαθέτει και αυτό τις αναρτήσεις AER εμπρός και ρυθμιζόμενο αμορτισέρ WP πίσω. 

Τα μοντέλα θα γίνουν διαθέσιμα από τον Νοέμβριο του 2016, στην ευρωπαϊκή αγορά. 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ