net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οι φωτό του νέου μοντέλου, κατευθείαν από την Αυστρία!

Οι φωτό του νέου μοντέλου, κατευθείαν από την Αυστρία!

Να το νέο KTM Adventure!

Δύο φωτογραφίες που αποκαλύπτουν το νέο 800 Adventure της KTM!

 
Πριν λίγο καιρό, διαβάσαμε την είδηση σχετικά με την εργασία, από την ΚΤΜ, σε ένα νέο μοντέλο για την σειρά Adventure. Το μοντέλο αυτό θα φέρει, πιθανότατα, τον νέο δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα των 800 κυβικών, που ετοιμάζει η εταιρεία, ενώ σύμφωνα με δηλώσεις του Stefan Pierer, θα ανταγωνιστεί ευθέως ακόμη και την Africa Twin 1000!

Nα λοιπόν και οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες της μοτοσυκλέτας, που δοκιμάζεται στο Mattinghofen της Αυστρίας! Με λίγη προσοχή, διακρίνεται ότι η μοτό δεν φέρει κινητήρα σε V, αλλά...κάτι άλλο, το οποίο είναι μάλλον ο νέος δικύλινδρος σε σειρά. 

Επίσης, διακρίνονται τροχοί με ακτίνες, πιθανότατα διαστάσεων 21/18 αλλά και μεταλλική ποδιά κάτω από τον κινητήρα, στοιχεία που μας προδιαθέτουν για...άγριες off-road διαθέσεις από το νέο μοντέλο, το οποίο θα συγκριθεί με τα BMW F800GS και Tiger 800, ως άμεσο ανταγωνισμό. 

Οι πληροφορίες ωστόσο μας λένε ότι ίσως να αργήσουμε αρκετά να το δούμε, ακόμη και μέσα στο...2018, καθώς είναι γνωστό ότι πρώτα θα εμφανιστεί ο 800άρης «δούκας», σύμφωνα με τον Stefan Pierer, και μετά το Adventure. Ίδωμεν! 

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ