net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οι Smith και Crutchlow ήταν οι πρώτοι που ανακοίνωσαν τα νέα τους συμβόλαια. Περισσότεροι αναβάτες αναμένονται αυτό το Σαββατοκύριακο.

MotoGP: Ανανέωση για Smith και Crutchlow

Στην ανανέωση των συμβολαίων με τις ομάδες τους LCR Honda και Yamaha Tech 3 προχώρησαν οι Cal Crutchlow και Bradley Smith αντίστοιχα, για δύο και ένα επιπλέον χρόνια αντίστοιχα.

 
Οι LCR Honda και Yamaha Tech 3 είναι οι δύο πρώτες ομάδες φέτος που ανανεώνουν τα συμβόλαια με αναβάτες τους.

Συγκεκριμένα στο στρατόπεδο της LCR Honda ο Crutchlow θα οδηγεί και το χρόνου της μοτοσικλέτες της ομάδας, ενώ το νέο συμβόλαιό του δίνει την επιλογή να συνεχίσει να τρέχει εφόσον επιθυμεί και το 2017. Ουσιαστικά πρόκειται για διετές συμβόλαιο αφού οι προθέσεις του Crutchlow να παραμείνει στην LCR είναι γνωστές και καιρό, ενώ εκτίμηση στο πρόσωπο του Βρετανού τρέφει και το HRC αφού θεωρούν τις πληροφορίες που τους προσφέρει για την εξέλιξη του RC213V πολύτιμες.

Όσον αφορά στη Yamaha Tech 3 ο Bradley Smith ανανέωσε το συμβόλαιό του μόνο για την επόμενη σεζόν, αφού το 2017 λήγουν και τα περισσότερα συμβόλαια των ομάδων με τους αναβάτες τους και ο Βρετανός θέλει να αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρει ακόμη και εργοστασιακή σέλα. Ο Smith κατάφερε έχει καταφέρει να επισκιάσει φέτος τον team mate του, Pol Espargaro, παρά το γεγονός ότι δεν λαμβάνει της ίδιας μεταχείρισης από το εργοστάσιο της Yamaha, αφού ο Espargaro τρέχει με πιο εξελιγμένη μοτοσικλέτα. Οι προθέσεις του Smith ήταν να παραμείνει στην Tech 3 και αυτό που κατάφερε ύστερα από διαπραγματεύσεις που κράτησαν περισσότερο από το αναμενόμενο είναι να έχει την ίδια μεταχείριση με τον Espargaro το 2016.

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ