net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Έχεις sport, on-off, adventure, custom, γυμνό, superbike, scooter ή παπί; Τότε δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό του Moto Τρίτη και κέρδισε ένα ζευγάρι ελαστικά!

Τα ελαστικά του διαγωνισμού είναι μια ευγενική χορηγία της Bridgestone.

Moto Τρίτη: Σας αλλάζουμε τα λάστιχα!

Λίγο πριν αρχίσουν οι βροχές, φροντίζουμε για την ασφάλεια σας! Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό του Moto Τρίτη, κάντε Like και share και μπείτε στην κλήρωση για ένα ζευγάρι ελαστικά Bridgestone, για το δίκυκλό σας, όποιο και αν είναι αυτό!

 
Έχεις sport, on-off, adventure, custom, γυμνό, superbike, scooter ή παπί; Τότε ο μεγάλος διαγωνισμός-κλήρωση του Moto Τρίτη σε περιμένει για να σου χαρίσει ένα φρέσκο σετ ελαστικά για το δίκυκλό σου λίγο πριν ξεκινήσουν τα πρωτοβρόχια.

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνεις Like ΕΔΩ, να κοινοποιήσεις τον διαγωνισμό στους φίλους σου (το συγκεκριμένο άρθρο) και να συμπληρώσεις ΕΔΩ τα στοιχεία σου (τα οποία θα χρησιμοποιηθούν ΜΟΝΟ για τις ανάγκες του διαγωνισμού), ώστε να μπεις στην κλήρωση για ένα ζευγάρι ελαστικά, μια ευγενική χορηγία της Bridgestone.

Ο νικητής θα έχει τη δυνατότητα να διαλέξει ο ίδιος τον τύπο ελαστικού για το δίκυκλό του από τη διαθέσιμη γκάμα της ελληνικής αντιπροσωπείας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ελαστικά της Bridgestone, επισκεφτείτε τη σελίδα της ελληνικής αντιπροσωπείας ΕΔΩ.

Παραλαβή βραβείου
Η παραλαβή του σετ ελαστικών θα γίνει απευθείας από τα κεντρικά της Bridgestone. Για να παραλάβετε τα ελαστικά θα πρέπει να επιδείξετε την αστυνομική σας ταυτότητα αλλά και την άδεια κυκλοφορίας του δικύκλου ώστε να γίνει και η σωστή διασταύρωση του τύπου ελαστικού με το δίκυκλό σας. Όπως αναφέραμε πιο πάνω, ο νικητής θα πρέπει επίσης να έχει κοινοποιήσει τον διαγωνισμό του Moto Τρίτη στη σελίδα του στο Facebook 
Εφόσον ο νικητής προέρχεται από την Αττική η τοποθέτηση των ελαστικών θα γίνει δωρεάν από συνεργάτη του περιοδικού. 

Αν ο νικητής του διαγωνισμού βρίσκεται εκτός Αττικής τότε τα ελαστικά θα αποσταλούν σε αυτόν ταχυδρομικώς.

Τελευταία ημέρα για δηλώσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι η 30η Σεπτεμβρίου.

Ο νικητής του διαγωνισμού, που θα ανακοινωθεί την 1η Οκτωβρίου, θα ειδοποιηθεί με e-mail αλλά και τηλεφωνικά, ενώ θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Moto Τρίτη.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Links Συγκεντρωτικά

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ