net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Σε νέους χρωματισμούς παρουσίασε η Moto Guzzi τα V7.

Το μαύρο-πορτοκαλί είναι το πιο εντυπωσιακό μεταξύ των δύο επιλογών.

Ο ανάγλυφος αετός στο ρεζερβουάρ ήταν μία από τις αισθητικές αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν με τους νέους χρωματισμούς.

Το V7 μπορεί να αοδηγηθεί και από κατόχους διπλώματος Α2.

Ιδού η μοτοσιλέτα που έδωσε έμπνευση για τα νέα χρώματα του V7. Moto Guzzi 750 Sport S/S3 του 1974.

Moto Guzzi V7: Νέοι χρωματισμοί

Έμπνευση από το παρελθόν αντλεί η εταιρεία από το Mandello del Lario για τη σειρά V7, παρουσιάζοντας τα δικά της modern classics με χρωματισμούς και γραφικά από τη 10ετία του 70.

 
Ειδικότερα, η έμπνευση για τα νέα χρώματα των V7 προέρχεται από το 750 Sport S/S3 που παρουσιάστηκε το 1974 και έμεινε στην παραγωγή για δύο χρόνια. Οι συγκεκριμένοι χρωματικοί συνδυασμοί ονομάστηκαν από τους Ιταλούς «Essetre» (S3) προς τιμή του προγόνου του V7. 

Το V7 θα είναι διαθέσιμο σε δύο «εκδόσεις» Essetre, η μία σε μαύρο με πορτοκαλί ρίγες και η άλλη σε ασημί με μαύρες ρίγες. Άλλες αισθητικές αλλαγές σε σχέση με τα μοντέλα που ξέραμε μέχρι σήμερα εντοπίζονται στα στεφάνια των τροχών που είναι πλέον μαύρα αντί για νίκελ αλλά και στο ντεπόζιτο που φέρει τώρα τον κλασικό αετό σε ανάγλυφη μορφή. Αλλαγές στα μηχανικά μέρη της μοτοσικλέτας που μπορεί να οδηγηθεί και από κατόχους διπλώματος Α2 δεν υπάρχουν.

Περισσότερα για τη σειρά V7 μπορείτε να διαβάσετε στη δοκιμή της επί ελληνικού εδάφους αλλά και στην αποστολή στην Ιταλία για την παρουσίασή της.

 

MOTO GUZZI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ